Pirkanmaa

Nuori nainen kuoli kolarissa Ikaalisissa – Pakettiauto törmäsi kääntyvään autoon, joka osui vastaantulleeseen rekkaan

Aulis Alatalo
Nuori nainen kuoli kolarissa Ikaalisissa – Pakettiauto törmäsi kääntyvään autoon, joka osui vastaantulleeseen rekkaan

Pakettiauto törmäsi henkilöauton perään ja törmäyksen voimasta auto törmäsi vastaantulleeseen rekkaan.

Aulis Alatalo, Tiina VuorimäkiAamulehti

Ikaalisissa kolmostien ja Raivalantien risteyksessä on tapahtunut vakava liikenneonnettomuus. Kolarissa on kuollut yksi ihminen. Surmansa saanut on ikaalislaissyntyinen noin 20-vuotias nainen.

Hän kuoli onnettomuuspaikalle. Lääkärihelikopteri kävi paikalla, mutta henkilöauton kuljettajaa ei voitu enää auttaa.

Tältä turmapaikalla näytti:

 

Onnettomuus tapahtui, kun Toyota-merkkistä henkilöautoa ajanut naiskuljettaja oli kääntymässä kolmostieltä Raivalantielle. Hän oli jo ryhmittynyt kääntyäkseen vasemmalle, kun auton perään törmäsi Ford-merkkinstä pakettiautoa kuljettanut mieskuljettaja. Törmäyksen voimasta Toyota suistui vasemmalle kaistalle ja osui vastaantulevan täysperävaunullisen ajoneuvoyhdistelmän keulaan.

Poliisin mukaan henkilöauto pyörähti vastaantulevien kaistalle keula tulosuuntaan. Vastakkaisella kaistalla pohjoisen suunnasta tullut puoliperävaunullinen rekka törmäsi henkilöauton perään.

Kääntyville on tiellä levennys.

Toyota romuttui täysin ja sen kuljettaja kuoli. Hän jäi puristuksiin autoon.

Poliisi ei vielä perjantai-iltana osannut sanoa, miksi pakettiautonkuljettaja törmäsi Toyotaan. Kuljettajaa pyritään kuulemaan viikonlopun aikana.

Kolari tapahtui perjantaina kello 14.40 aikaan. Pelastus- ja raivaustöiden vuoksi onnettomuuspaikalla oli käytössä vain yksi kaista kello 19.15 saakka.

Katarina Sällylä / Maps4news
Aulis Alatalo

Tuorein päivitys klo 20.44: Uutista on täydennetty useita kertoja, sitä mukaa kun uutta tietoa on saatu.


Lue myös nämä


Kommentit (33)

  • Nimetön

    Valitettava onnettomuus. Pähkähullua on kuitenkin väittää että autoverotus tai uudempi autokanta olisi pelastanut. Tilanne on käytännössä ihan sama jos jalankulkija työnnetään selästä vilkkaasti liikennöidylle ajoradalle, tuurilla pelastuu, huonommalla tuurilla lähtee henki. Rekka on kasa rautaa, henkilöauto kasa peltiä.

  • TS

    Tässäkin onnettomuudessa huomio kiinnittyy siihen, että uhri oli vanhempaa mallia olevassa autossa, jossa kolariturvallisuus on paljon huonompi. Kysynkin, että kuinka monta kuolonuhria tulee vuodessa sen vuoksi, että autokanta pidetään verotuksella niin vanhana täällä pitkien etäisyyksien maassa? Tukevampikorinen auto ei olisi mennyt noin ryttyyn ja ihmishenki olisi mahdollisesti pelastunut.

    Surullista ja voimia omaisille!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio