IC-juna seisoi tunnin verran Tesoman kohdalla kyydissään sata matkustajaa – syynä onnettomuus

IC-juna seisoi tunnin verran Tesoman kohdalla kyydissään sata matkustajaa – syynä onnettomuus
Emilia TykkiAamulehti

Helsingistä Poriin kello 14.04 lähtenyt IC 175 seisoi maanantaina illtapäivällä tunnin verran Tampereen Tesomalla Kohmankadun kohdalla henkilövahingon vuoksi.

Hälytys onnettomuudesta tuli pelastuslaitokselle kello 16.25 aikaan. Raivaustyöt olivat ohi ja juna jatkoi matkaa reilun tunnin jälkeen.

–Juna on päässyt jatkamaan matkaa, Sisä-Suomen poliisin päivystyksestä kerrottiin hieman ennen kello 18:ta.

VR:n viestintäasiantuntija Taina Kuitunen kertoi Aamulehdelle aiemmin, että juna jää jälkeen alkuperäisestä aikataulustaan tunnin verran.

Kuitusen mukaan junassa on sata matkustajaa.

Juttua muokattu kello 18.01: Päivitetty tuoreet tiedot tilanteesta.


Kommentit (1)

  • Make

    Olenkin odottanut, että koska siinä joku jää alle. Mielestäni siinä on ollut aita leikattu auki siten, että sen raosta on mahtunut kulkemaan, ja auki leikattu aita on suljettu rautalangalla, jotta sitä ei huomata. Jopa eräs vanhempi nainen vetolaukkunsa kanssa siitä kerran kompuroi radan yli..

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio