Tampere

Auto suistui ulos tieltä kolmostiellä Lempäälässä – Ajokeli voi olla tänään vaarallinen

Enni Mansikkamäki / Maps4News
Auto suistui ulos tieltä kolmostiellä Lempäälässä – Ajokeli voi olla tänään vaarallinen
Enni MansikkamäkiAamulehti

Lempäälässä valtatie 3:lla on sattunut henkilöauton ulosajo. Onnettomuus tapahtui hieman ennen Sääksjärven liittymää Helsingin suuntaan ajettaessa.

Pelastuslaitos sai hälytyksen onnettomuudesta kello 7.42 perjantaiaamuna. Paikalle meni pari pelastuslaitoksen yksikköä.

Ajoneuvossa oli ainoastaan kuljettaja eikä hän loukkaantunut ulosjaossa.

Onnettomuuden vuoksi kolmostiellä jouduttiin väliaikaisesti sulkemaan yksi ajokaista. Liikenneviraston mukaan liikenne kulki ulosajoalueen läheisyydessä taas normaalisti hieman ennen kello yhdeksää perjantaina.

Ilmatieteen laitos varoittaa pirkanmaalaisia mahdollisesti vaarallisesta ajokelistä. Ajokeli muuttuu Pirkanmaalla huonoksi aamusta alkaen lumisateen vuoksi.

Liikenteen sujuvuuden odotetaan heikentyvän ja keskinopeuden laskevan. Onnettomuusriski on kohonnut.


Kommentit (3)

  • En ihmettele

    Ei mikään ihme ole, että kolareita tulee. Eilenkin juuri kyseisessä kohdassa/tiellä nopeusrajoitus oli 80km/h, itse kun ajoi sitä 80, moni pyyhälsi ohi, osalla varmasti nopeus lähempänä 120, kuin 80… Ohitukset järjettömiä, yhtäkkiä hypätään eteen, ja vilkkua ei osata käyttää. Tampere on siitä jännä kaupunki, että täällä suurin osa ei osaa edes ajaa, ei välitetä mistään muusta kuin itsestä. Itse ajattelen nopeusrajoituksista niin, että ajan sen takia niiden mukaan, koska en pystyisi elämään sen tiedon kanssa, että jotain on sattunut (esim. ajanut jonkun päälle) ja tiedän ajaneeni ylinopeutta. Matalammalla nopeudella olisi moni onnettomuus vältettävissä.

  • Nimetön

    Tilannenopeus? Turvaväli?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio