STTHelsinki

Vuodenvaihdetta ilotulitusten kera juhlivat pääsevät täyttämään varastojaan, kun myyntipisteet tänään avaavat tiskinsä. Myyntipisteitä valvoo aina paikallinen pelastuslaitos.

Ilotulitteiden ampuminen ei kuitenkaan ole vielä sallittua. Kuten aina, ilotulittaminen on luvallista vain iltakuudesta yökahteen joulukuun 31. ja tammikuun 1. päivän välillä.

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukesin mukaan Suomen markkinoille on hyväksytty noin 2  000 eri ilotulitetta. Vuosittain myynnissä on 200–300 tuotetta.


Lue myös nämä


Kommentit (2)

  • Jallis

    Ei pitänyt lukea runojen, vaan tinojen, että sen verran korjausta.

  • Jallis

    Turhin asia ikinä. Ilotulitteet, jos runojen myynti kielletään niin tässä olisi toinen sille listalle.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio