Mikko Pulliainen

On kaukaa haettua, että ilmavoimat ostaisi uudeksi hävittäjäkseen kahta eri konetyyppiä, toteaa ilmavoimien komentaja kenraalimajuri Sampo Eskelinen.

Hänen mukaansa kahden konetyypin väliset erot voisivat hyvinkin olla niin pieniä, että kustannustehokkuuden vuoksi ei kannattaisi päätyä tähän ratkaisuun.

Ilmailutoimittajia tavannut Eskelinen totesi myös, että uusia koneita tulee hankkia osapuilleen saman verran kuin Horneteja on. Jos luku olisi merkittävästi pienempi, koko Suomea ei Eskelisen mukaan pystyttäisi puolustamaan.


Kommentit (6)

  • Aki

    Puolustaako Eskelinen Horneteilla Venäjän S-400 järjestelmää vastaan?

  • Nimetön

    Mitä tuohon kommenttiin jalkaväen joukko-osastojen lakkauttamisesta tulee niin eikai tätä maata kasarmeilta puolusteta? Eikös ne ole vain koulutuspaikkoja? Pöpelikköön puskat täyteen solttuja voinee kouluttaa vaikka yhdessä paikassa eikä siihen tartte joka kuntaan omaa kassua.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio