Tampere

Henkilöauton kuljettaja ajoi ulos tieltä Tampereen Aitolahdella

Keski-ikäinen nainen pääsi ohikulkijoiden avulla ulos kyljelleen kääntyneestä autosta.

Henkilöauton kuljettaja ajoi ulos tieltä Tampereen Aitolahdella
Essi LehtoAamulehti

Henkilöauton kuljettaja ajoi ulos tieltä Tampereen Aitolahdella.

Palomestari Johannes Valkama kertoi, että Pulesjärventietä ajanut nainen odotti pelastuslaitosta auton ulkopuolella.

–Ilmeisesti sivulliset auttoivat hänet ulos autosta.

Nainen oli liikkeellä yksin. Ilmoitus onnettomuudesta tuli kello 22.20.

Valkama jatkaa, ettei nainen alustavan arvion mukaan loukkaantunut ulosajossa. Ensihoitajat kuitenkin jäivät paikalle tarkistamaan naisen kunnon.

Auto kärsi onnettomuudessa, koska se osui penkkaan ja päätyi kyljelleen tielle.

–Kyllä siellä vähän mutkaakin oli, mutta täällä on liukasta, Valkama sanoo.


Kommentit (2)

  • Nimetön

    Naapurikaupunkilaisen kaino toivomus Aamulehden toimittajille kommenttiin 13.1.2018 | 02:51 liittyen:

    Älkää alkako hienostella liian tarkoilla paikannimillä. Tässä tapauksessa riittävä tieto on tuo Aitolahti. Silloin mekin tiedämme, että se on Ysitien pohjoispuolella. Olkahinen taas kertoisi, että eteläpuolella (oikeasti siis luoteis- ja kaakkoispuolella…), vanhaa Aitolahden kuntaa käsittääkseni kumpikin. Tarkemmaksi paikannukseksi sitten kiinnostuneille tiennimi. Nykyään kun melkein kinttupolutkin on nimetty, ja ne löytyvät erilaisista paikantimista.

    Vastaavasti esimerkiksi Sastamalan kohdalla vanhat kunnannimet ovat tarpeellisia, mutta riittävän tarkkoja nimiä karkeaan paikannukseen. Sitten taas se tiennimi hienosäätöön.

  • Nimetön

    Kertokaapa joku joka tietää, että miksikä tuota onnettomuuspaikan seutua oikeasti pitäisi kutsua: Aitolahti, Sorila, Kulkas vaiko jokin muu? Eikös Aitolahti ole tuon ison tien Näsijärven puolella, kohti Diabeteskeskusta ja Aitolahden vanhaa kirkko?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio