Henkilöauto törmäsi stop-merkin takaa tulleen auton kylkeen Raaseporissa – Kaksi miestä loukkaantui vakavasti

STTRaasepori

Kaksi miestä loukkaantui vakavasti lauantaina Raaseporissa Uudellamaalla kahden henkilöauton kolarissa, pelastuslaitos kertoi.

Onnettomuus sai alkunsa, kun naisen ajama auto tuli stop-merkin takaa Gråströmintietä kohti Mustion keskusta. Samaan aikaan risteystä lähestyi Inkoosta Saloon päin toinen auto, joka törmäsi tietä ylittäneen auton kylkeen.

Kylkeen törmänneessä autossa oli kahden loukkaantuneen miehen lisäksi nainen ja koira, jotka eivät loukkaantuneet. Toinen miehistä istui etupenkillä ja toinen takapenkillä. Pelastuslaitoksen ja poliisin tietojen mukaan miehillä ei ole hengenvaaraa. Stop-merkin takaa tullut nainen selviytyi myös kolarista loukkaantumatta.

–Oli hyvä, että olivat uusia autoja, oli niin kovat energiat, sanoi päivystävä palomestari Toni Teteri.

Poliisi tutkii onnettomuuden syytä.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio