Pirkanmaa

Henkilöauto pyörähti ojan pohjalle Parkanossa

maps4news
Henkilöauto pyörähti ojan pohjalle Parkanossa

Onnettomuuspaikka sijaitsee Parkanon eteläpuolella.

Satu PeltolaAamulehti

Henkilöauto pyörähti ojan pohjalle valtatie 3:lla Parkanossa hieman ennen puolta kahta tiistaina iltapäivällä. Pelastuslaitos sai hälytyksen paikalle kello 13.25.

Pelastuslaitoksen mukaan autossa oli kuljettajan lisäksi yksi matkustaja, eivätkä he loukkaantuneet tilanteessa.

Liikenne sujui paikalla normaalisti.


Kommentit (1)

  • .....

    Satuin näkemään tilanteen ja karttakuvanne ei ole sijainniltaan sinne päinkään. Se oli kuruntien pohjoispuolella. Ja oma hätäpuheluni alkoi klo 13.22 ko. asiasta ja oli jo soitto tullutkin, tiedä sitten missä viive mutta jossain oli koska pelastuslaitoksella kesti melko kauan tulla vaikka asema sijaitsee n. 500m päässä ja soitin n. 5 min kuluttua kun näin että oli autoja pysähtyneenä ja ihmisiä juoksenteli siellä täällä varmistaakseni onko soitettu jo. Ja liikenne ei ihan normaalilta kyllä vaikuttanut.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio