Helsingin piispan Teemu Laajasalon talousepäselvyydet poliisin syyniin

Mauri Ratilainen
Helsingin piispan Teemu Laajasalon talousepäselvyydet poliisin syyniin

Teemu Laajasalo kuvattuna Helsingissä 17. elokuuta 2017.

STT

Poliisi selvittää Helsingin piispan Teemu Laajasalon talousepäselvyyksiä. Vielä ei tiedetä, onko Laajasalon tapauksessa seikkoja, jotka antavat aihetta epäillä rikosta ja aloittaa esitutkinta, kertoo rikostarkastaja Ismo Siltamäki Helsingin poliisista.

Poliisi aikoo kuitenkin toimittaa esiselvityksen. Myös kaksi ihmistä on jättänyt asiasta tutkintapyynnön.

Laajasalon yritystoiminta ja luottokortin käyttö nousivat esille tällä viikolla. Laajasalo on pahoitellut taloudenpidossaan ilmenneitä epätarkkuuksia ja myöntänyt muun muassa tehneensä virheitä luottokortin käytössä.


Kommentit (5)

  • Nimetön

    Tämä pyykki pitää pestä täysin puhtaaksi. Jos sitten todellisia tahroja löytyy niin henkilön uran piispana tulee olla ohi. Siinä asiassa ei pidä yhtään empiä.

  • Matti Juomanen

    On todella surkeaa, että kirkko tuhoaa tällä tavalla kaiken sen, mitä on vuosisatojen aikana saatu aikaan. Mäkinen, Askola, Laajasalo; ainakin nämä kolme ovat toiminnallaan saaneet paljpon pahaa aikaan. Heidän omistakommenteistaan kaikuu se, että eivät ainakaan omasta mielestään ole tehneet mitään väärää, mutta papistolta on aina odotettu toisenlaista käytöstä. Valitettavasti Enbuske Iltalehdessä tuntuu olevan melko oikeassa.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio