Presidentinvaalit

"Hänet oli luokiteltu epäluotettavaksi" – Presidenttiehdokas Väyrynen muisteli liikuttuneena sukunsa kokemaa syrjintää

Eriika Ahopelto
"Hänet oli luokiteltu epäluotettavaksi" – Presidenttiehdokas Väyrynen muisteli liikuttuneena sukunsa kokemaa syrjintää

Paavo Väyrynen kertoi Aamulehden ja Ylen presidentinvaalitentissä, miten hänen isäänsä ja isoisäänsä kohdeltiin sisällissodan seurauksena.

Minna Ala-HeikkiläAamulehti

Presidenttiehdokas Paavo Väyrynen (valitsijayhdistys) kertoi presidentinvaalitentissä Tampereella isänsä ja isoisänsä sisällissodan vuoksi kokemasta syrjinnästä niin, että liikuttui tarinasta itsekin.

Kuvaus siitä, mitä loppuun asti vasemmistolainen isoisä lopulta teki, sai Aamulehden ja Ylen presidentinvaalitentin yleisön puhkeamaan lämpimään nauruun.

 

Presidentinvaaliehdokkaat kohtasivat Tampereella Aamulehden ja Ylen vaalitentissä. Katso koko keskustelu.

 

Lue myös nämä


Kommentit (2)

  • Nimetön

    Hieno tilaisuus yliopistolla ja hienot ehdokkaat. Yleisö palkitsi heidät useilla suosionosoituksilla.

  • Nimetön

    Nykyisin valkoistakin valkoisemmassa Suomessa ei presidenttiehdokkaan kannata puhua vasemmistolaisuudesta mitään. Kun trendi on vitivalkoinen, ei vasemmistolainenkaan kehtaa äänestää muuta kuin oikeistoa.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio