Hamppukasvattamon perustanut mies kärysi kotietsinnässä – Asuntoon oli pystytetty "teltta" viljelmälle

Kotietsinnässä asunnosta löytyi myös 51,9 grammaa marihuanaa.

Poliisi
Hamppukasvattamon perustanut mies kärysi kotietsinnässä – Asuntoon oli pystytetty "teltta" viljelmälle

Kuvituskuva.

Harri AaltoPori

Satakunnan käräjäoikeus tuomitsi vuonna 1991 syntyneen porilaisen miehen huumausainerikoksesta ja liikennerikoksista 6 kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen. Vankeusrangaistus muutettiin 180 tunniksi yhdyskuntapalvelua.

Nuori mies kasvatti asunnollaan hamppua käytettäväksi huumausaineena tai sen raaka-aineena. Poliisi löysi kotietsinnässä epäillyn asunnolta 21 hamppukasvia, jotka olivat 50–80 senttimetrin mittaisia.

Kannabiksen kasvattamista varten asuntoon oli pystytetty 3 x 1,5 metrin suuruinen "teltta". Kotietsinnässä asunnosta löydettiin myös 51,9 grammaa marihuanaa.

Hamppukasvattamon perustamisessa auttanut vuonna 1990 syntynyt porilainen mies tuomittiin avunannosta huumausainerikokseen ja huumausaineen käyttörikoksesta 80 päiväsakkoon, yhteensä 480 euron sakkoihin.


Kommentit (1)

  • Nimetön

    No voi hirveän kauheeta kerrassaan taas! Kohtahan tästäkin ”ongelmasta” onneksi meillä täällä Suomessakin päästään, kun Suomenkin on muiden maiden painostuksen alla laillistettava kannabis.
    Ja siihen ei kuulkaas tule enää menemään montaa vuotta, sillä Yhdysvaltojen nykyinen liberaali suhtautuminen kannabikseen sekä hatsit laillistavat lakimuutokset ovat ensimmäisiä totaalisia kuoliniskuja kannabiksen kieltolaille.
    Onneksi ajat muuttuvat, kaikillehan se ei vaan aina sovi mutta se on sitten taas niiden vastaanpullikoivien oma ongelma!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet