Floridalaispoliisien some-päivitys villitsi naiset – Kommentit saivat poliisipäällikön punastumaan

Floridalaispoliisien some-päivitys villitsi naiset – Kommentit saivat poliisipäällikön punastumaan
Enni MansikkamäkiAamulehti

Floridassa sijaitsevan Gainesvillen kaupungin poliisi sai alkuviikolla aikaan suuren suosion sosiaalisessa mediassa, kun kaupungin poliisi julkaisi Facebook-tilillään kuvan kolmesta miespoliisista, jotka olivat lähdössä yövuoroon.

Komeiden poliisien kuva sai naiset suorastaan villiintymään, ja päivitys täyttyi ihastuneista ja vihjailevista kommenteista. Muutaman päivän aikana päivitys on kerännyt 395 000 tykkäystä ja 225 000 tuhatta jakoa.

Tällaisilla viesteillä miesten kuvaa kommentoitiin:

–Mikä on nopein tapa päästä teidän luokse käsiraudoitettavaksi ja ruumiintarkastukseen?

–Tehkää kalenteri ja lisätkää siihen koiranpentuja, niin rahoilla saamme varmasti jälleenrakennettua Texasin ja Floridan.

–Irma jätti joitain alueita kuivuuteen, mutta nämä hunksit saavat ne uudestaan märiksi.

Gainesvillen poliisi päivitti postausta myöhemmin kertomalla, että osa kommenteista sai poliisipäällikön jopa punastumaan.

Päivityksen mukaan kahden poliisin vaimot olivat mielissään, kun heidän aviomiehensä saivat tuhannet naiset hullaantumaan.

Päivityksessä myös vahvistettiin, että yksi komeasta kolmikosta on sinkku. Miehen vitsailtiin tarvitsevan somesuosion jälkeen samanlaista turvaa kuin todistajansuojeluohjelmassa.

Poliisit lupasivat myös toteuttaa kommentoijien toiveen poliisikalenterista.

–Yritämme tehdä jotain aika nopeasti ja kerätyt varat menevät Irma-hurrikaanin tuhojen korjaamiseen täällä Floridassa.


Kommentit (1)

  • -A-

    No hohhoijaa, ihan tavallisia heppuja. Olen nähnyt Suomessa huomattavasti komeampia poliiseja, sanotaan nyt vaikka Oulun poliisin nettipoliisi, jolta on kyselty, onko hän koskaan harkinnut mallin uraa. 😍
    Jos halutaan kalenteri komeista poliiseista, kannatan poliisikoiria. 😝

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio