Espanjalainen huvittui suomalaisten viinaturistien yleisestä tavasta Virossa – "Tämä näky pitäisi painaa Tallinna-postikorttiin"

Espanjalaistoimittaja Eric Lipchisin Tallinnan-matka jatkuu.

Linus Otsamo
Espanjalainen huvittui suomalaisten viinaturistien yleisestä tavasta Virossa – "Tämä näky pitäisi painaa Tallinna-postikorttiin"

Espanjalaistoimittaja Eric Lipchis lähti Tallinnaan ja löysi sieltä edullista alkoholia. Katso video alta.

Tuukka Välimäki, Eric LipchisAamulehti

Viro pysyy vuodesta toiseen suomalaisten suosikkikohteena. Mikä suomalaisia vetää etelänaapuriin ja erityisesti maan pääkaupunkiin Tallinnaan?

Espanjalaistoimittaja Eric Lipchis tutustuu tuoreessa videossaan Tallinnan vanhaankaupunkiin ja käy ostamassa halpaa alkoholia. Hän kertoo myös suomalaisten viinaturistien normaalista tavasta Tallinnassa - näky on Ericin mukaan niin yleinen, että se sopisi Tallinnan postikorttiin.

Katso Eric Suomessa -sarjan toinen Tallinna-jakso tästä:

 

Eric Suomessa on Aamulehden videosarja, jossa espanjalaistoimittaja Eric Lipchis tutustuu suomalaiseen kulttuuriin ja elämäntapaan. Katso kaikki jaksot Klipistä.

Katso alta viime viikolla ilmestynyt ensimmäinen Tallinna-jakso, jossa Eric kauhistelee yleistä ilmiötä laivalla:

 

Kommentit (8)

  • Onni Oksetti

    Mielestäni Eric teki aika kilttejä havaintoja Suomen kansallissairaudesta. jonka yksi näkyvä osa – viinaturismi – näyttää varmasti oudolta niiden silmissä, joille alkoholi on arkinen ja vähemmän tärkeä asia. Meillä alkoholi pönöttää kansakunnan kaapin päällä.

  • Nimetön

    Ericin videot todistavat sen minkä olen käytännössä havainnut. Espanja olisi aivan upea matkailumaa mutta espanjalaiset ovat äärimmäisen rasittavia ihmisiä. Korkeintaan viikon jaksaa jatkuvaa puheenpapatusta ja teatraalisia eleitä ja muuta heidän itseilmaisuaan hillitty suomalainen.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio