Uutiset

Erikoinen reittivalinta: Auto päätyi Hervannassa raitiotietyömaan aidan läpi lähes kiskoille

Parkkipaikalta olisi ollut myös toinen, väliaikainen poistumistie.

Ville Sirkiä
Erikoinen reittivalinta: Auto päätyi Hervannassa raitiotietyömaan aidan läpi lähes kiskoille

–Näytti siltä, että sieltä on tultu aika kovaa, törmäyspaikan ohi lenkkeillyt Ville Sirkiä arvelee.

Tiina ElliläAamulehti

Sunnuntaina päivällä Hervannassa Atomipolun ja Insinöörinkadun kulmassa, Mikontalon puolella katua, oli erikoinen näky. Henkilöauto oli rysäyttänyt raitiotietyömaan aidasta läpi ja oli päätynyt liki kiskoille, jotka on hiljattain asennettu paikalle.

Kävelylenkillä ollut tamperelainen Ville Sirkiä kummasteli reittivalintaa. Auto oli kulkenut reittiä, josta parkkipaikalta on ennen ollut poistumistie.

–Näytti siltä, että sieltä on tultu aika kovaa. Onko tultu samaa reittiä vanhasta tottumuksesta ja sitten menty aidasta läpi, Sirkiä pohtii. Parkkipaikalta on myös toinen, väliaikainen parkkipaikalta poistumistie.

Hermiassa työskentelevä ohjelmistosuunnittelija Ville Sirkiä sanoo, että raitiotietyömaa muuttaa hänenkin työmatkaansa vähän väliä.

–Pitää joka päivä miettiä, mistä nyt pääsee kulkemaan.

Poliisi vahvistaa saaneensa ilmoituksen aidan läpi ajaneesta paikasta. Onnettomuuden syystä ei ole sen enempää tietoa.


Kommentit (7)

  • Nimetön

    Auton merkki ei yllättänyt. Kyseisen merkin kuljettajilla tuntuu olevan ihan omat liikennesäännöt, esim. ikuinen etuajo-oikeus muita merkkejä vastaan, tilanteesta riippumatta.

  • Jkaaa

    Eipä nuo ratikkatyömaiden opastukset ole kunnossa. Ei riitä duunareilla aikaa kuin kahvinjuontiin, hommatkin seisseet kuukausia. Vai odotettu lumien sulamista?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio