Tampere

Bussivuoroihin ja reitteihin tulee muutoksia Tampereella – Lisää vuoroja aamuruuhkiin

Elias Lahtinen
Bussivuoroihin ja reitteihin tulee muutoksia Tampereella – Lisää vuoroja aamuruuhkiin

Bussivuoroja tulee lisää, ei tosin linjalle 2. Arkistokuva

Sari RautanenAamulehti

Tampereen seudun joukkoliikenteen bussivuoroihin tulee muutoksia. Osa muutoksista tulee voimaan tällä tai ensi viikolla, osa vuodenvaihteessa.

Linja 1

Arkiaamuihin on lisätty kaksi uutta vuoroa eli klo 7.20T ja 7.45T Härmälästä Koskipuiston kautta TAYS:lle. Vuorot lähtevät pysäkiltä Valmetinkatu.

Arkiaamun vuorot 7.46M ja 8.46M Koskipuiston pysäkiltä Pirkkalan lentoasemalle kiertävät Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Pirkkalan toimipisteen kautta.

Karhumäen pysäkki poistetaan turvallisuussyistä reitiltä Pirkkala–Koskipuisto. Bussit ovat joutuneet ylittämään pysäkiltä lähtiessään Naistenmatkantien suoraan ajavien kaistan, mikä on aiheuttanut vaaratilanteita.

Kaikki linjan 1 muutokset astuvat voimaan maanantaina 20. marraskuuta.

Linja 5

Arkiaamuihin lisätään 20. marraskuuta alkaen kaksi uutta vuoroa eli klo 6.45 Hervantakeskus–Vuores–Keskustori ja klo 7.05 Keskustori–Vuores–Hervantakeskus.

Joukkoliikenne

Linja 20

Linjan reitillä Keskustor–Hikivuori on otettu käyttöön uusi pysäkki eli Alasenkatu. Pysäkki löytyy Hikivuorenkadun ja Annalankadun risteyksen tuntumasta.

Joukkoliikenne

Linja 21

Linjan reitti muuttuu pysyvästi Haukiluomassa tiistaina 21. marraskuuta, sillä Haukiluomantie suljetaan läpiajoliikenteeltä. Maamiehentien pysäkkipari siirretään Myllypuronkadulle.

Muutoksella ei ole merkittävää vaikutusta pysäkkien arvioituihin aikatauluihin.

Linjat 28B, 28C ja 95R

Linjoille on tulossa kaksi uutta pysäkkiparia eli Tarastenjärven pysäkkipari Jyväskyläntielle Ruutanantien liittymään ja Ruutanantien pysäkkipari Ruutanantielle. Pysäkit valmistuvat ja otetaan käyttöön vuodenvaihteeseen mennessä.

Joukkoliikenne

Linja 71K

Linjalle tulee 16. marraskuuta alkaen kaksi uutta vuoroa uudella reitillä Nokialle avattavan kauppakeskuksen tarpeisiin. Vuorot on merkitty aikatauluissa lisämerkinnällä n ja ne ovat:

klo 4.15n (maanantaista perjantaihin, yölisä klo 04.40 asti) ja klo 6.20n lauantaisin.

Reitti kulkee seuraavasti: Tampereen Keskustori - Hämeenkatu - Pirkankatu - Pispalan valtatie - Nokiantie - Tesoman valtatie - Tesomankatu - Länsitori - Tesomankatu - Kolmihaarankatu - Rounionkatu - Öljytie - Ilkantie - Vihnuskatu - Kankaantaankatu - Kankaantaka - Kankaantaankatu - Ilkantie - Nokian valtatie - Pinsiöntie - Rautatienkatu - Nokian asema (ei jatka Kehoon).


Kommentit (7)

  • Nimetön

    TKL kutsuu kommentoimaan mutta enpä löytänyt 10 min etsimisen jälkeen vieläkään paikkaa mihin kommentin voi jättää. Selkeämpiä ohjeita, kiitos.

  • Nimetön

    Mistään ei selviä miten 28 tulee kulkemaan. Kai se nyt vielä ajaa Suinulaan?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio