BMW törmäsi päin puutalon seinää Raumalla – kuvat kertovat iskun rajuudesta

Onnettomuuden syystä ei vielä ole tietoa.

Kari Suni
BMW törmäsi päin puutalon seinää Raumalla – kuvat kertovat iskun rajuudesta

Kolari oli raju, mutta henkilövahinkoja ei tullut.

Ilona Koskimäki

Rauman keskustassa Valtakadulla tapahtui raju onnettomuus, kun henkilöauto törmäsi puutalon seinään. Talon kivijalan kiviä siirtyi törmäyksen voimasta paikoiltaan ja BMW-merkkinen auto meni lunastuskuntoon.

Autossa oli tapahtumahetkellä mies ja nainen, jotka vietiin tarkistettavaksi kolarin jälkeen. Henkilövahinkoja ei kuitenkaan tullut. Auton molemmat turvatyynyt laukesivat törmäyksessä.

Talo, johon auto törmäsi, on osa Rauman kaupungintalon korttelia, ja se on toimistokäytössä. Tilanteessa oli aineksia pahempaankin, sillä auto oli luisunut noin 20–30 metrin matkan pitkin jalkakäytävää. Kuljettaja oli ilmeisesti kääntynyt jalkakäytävän puolelle väistäessään toista autoa.

Poliisi ei kuitenkaan vielä osannut sanoa tarkemmin, mikä oli onnettomuuden syy.

Kari Suni
Auton törmäys rikkoi talon kivijalkaa.

Auton törmäys rikkoi talon kivijalkaa.


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Miksi pitää mainita että bmw merkkinen. Jos olisi ollut skoda niin olisiko se kerottu?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio