Pirkanmaa

Blockfestin liput myytiin ennätysajassa loppuun: "Nyt ei tarvitse jännittää, saako festivaalin järjestämisestä palkkaa"

Petri Huhtinen/arkisto
Blockfestin liput myytiin ennätysajassa loppuun: "Nyt ei tarvitse jännittää, saako festivaalin järjestämisestä palkkaa"

Hiphop-festivaali Blockfest Tampereen Ratinassa on myyty taas täyteen, tänä vuonna vieläpä aiemmin kuin koskaan ennen. Kuva viime vuoden Blockfestista.

Minna Ala-HeikkiläAamulehti

Tampereella järjestettävän hiphop-festivaalin Blockfestin liput on myyty loppuun tänään tiistaina. Näin on tapahtunut joka vuosi niinä 10 aiempana vuotena, kun tapahtuma on järjestetty, mutta Blockfestin perustajan Kalle Kallosen mukaan tänä vuonna liput myytiin loppuun aiemmin kuin kertaakaan ennen. Esimerkiksi viime vuonna liput myytiin loppuun vasta 15. elokuuta.

Kallosen mukaan lippuja oli tänä vuonna kaupan vähän enemmän kuin viime vuonna. Hän ei suostu vielä kertomaan, paljonko lippuja on myyty. Tieto julkistetaan vasta festivaalin jälkeen.

Blockfest järjestetään Tampereen Ratinassa 17.–18. elokuuta.

"Kilpailu kovenee vuosi vuodelta"

Vaikka lippujen loppuunmyynti ei olekaan edellisvuosien kokemusten perusteella Kalle Kalloselle yllätys, helpotus se silti on.

–Ei tarvitse jännittää, kuinka festivaali menee ja saako tästä palkkaa. Olen helpottunut, sillä alan kilpailu kovenee vuosi vuodelta.

Kallonen sanoo Blockfestin järjestäjien työtä helpottavan, että heillä nyt on tiedossa tapahtuman kävijämäärä.

–Saamme loppuajan valmistautua juhliin ja pystymme järjestämään väkimäärälle riittävästi anniskelualueita ja muuta tarvittavaa.

Timo Marttila/arkisto
Blockfest järjestetään Tampereella 11. kerran. Kuva on Gettomasan keikatla Blockfestista kaksi vuotta sitten.

Blockfest järjestetään Tampereella 11. kerran. Kuva on Gettomasan keikatla Blockfestista kaksi vuotta sitten.

"Post Malonen tulo yksi syy menestykseen"

Pohjoismaiden suurimmassa hiphop-festivaalissa Blockfestissa esiintyy tänä vuonna muun muassa Post Malone sekä Travis Scott ja kotimaisista artisteista muun muassa Cheek ja JVG. Kallonen arvelee lippujen hyvään menekkiin olevan kaksi syytä: onnistunut esiintyjäkattaus sekä kävijöiden hyvät muistot edellisvuosilta, mikä saa heidät tulemaan uudelleen.

Etenkin amerikkalaisen Post Malonen tulosta festareille Kallonen on mielissään:

–Kun hänen julkistettiin esiintyvän Blockfestissa, häneltä oli ilmestynyt juuri uusi, hyvä levy ja hänen biisinsä soi Spotifyn ykkösenä.

Kallosen mukaan ensi vuoden Blockfestille on jo tehty joitakin valmisteluja ja sovittu esiintyjiä.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio