Bitcoinin arvo nousi ennennäkemättömiin lukemiin – "Kuin juna ilman jarruja"

Alain Pitton
Bitcoinin arvo nousi ennennäkemättömiin lukemiin – "Kuin juna ilman jarruja"

Bitcoinin nousu jatkuu.

STTLontoo

Virtuaalivaluutta bitcoinin arvo pomppasi ennätyksellisiin lukemiin torstaina. Bitcoinin hinta on ollut viime päivinä muutenkin vahvassa nousussa, mutta torstaina se lähti rakettimaiseen nousuun.

Bitcoinin arvo ylitti ensi kertaa 10  000 dollarin rajan viime viikolla, ja torstaina se pyyhälsi yli 15 000 dollarin. Parhaimmillaan arvo käväisi lähellä 17 000:ta dollaria.

Vielä tammikuussa bitcoinin arvo oli vain 752 dollaria.

–Bitcoin vaikuttaa nyt kiihdyttävältä junalta, jolla ei ole jarruja. Kryptovaluuttamarkkinoille ryntää nyt käsittämätön määrä uusia sijoittajia, australialaisen ASR Wealth Advisersin analyytikko Shane Chanel sanoi.

–Mutta kun hype laantuu, näemme varmasti jonkinlaisen korjauksen.

Viranomaiset ovat varoitelleet virtuaalivaluutoista, joiden arvo on perinteisesti heilahdellut voimakkaasti.


Lue myös nämä


Kommentit (2)

  • Älytöntä

    Mikä on bitcoin? Rahaa joko on tai sitä ei ole!

  • häiriköt

    Millähän saisi nämä bitcoineja mainostavat yritykset pois sähköpostista. Päivittäin tulee 20-30 bitkoini mainosta vaikken koskaan ole käynyt missään heidän sivuillaan. Eikö operaattorit (telia, elisa jne.) voi tehdä mitään?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio