Pirkanmaa

Bemisin yt:t päättyivät: Enintään 29 henkilöllä loppuvat työt

Heli Keskinen / Alma Median arkisto
Bemisin yt:t päättyivät: Enintään 29 henkilöllä loppuvat työt

Bemis Valkeakoski irtisanoo enintään 29 henkilöä tämän vuoden aikana.

Heli KeskinenValkeakoski

Bemis Valkeakosken yhteistoimintaneuvottelut on saatu päätökseen. Neuvotteluiden aikana henkilöstövähennyksen tarpeeksi tarkentui yhteensä enintään 29 henkilöä.

Samalla Bemis Valkeakoski tulee muuttamaan tuotannon toimintamallia. Tavoitteena on parantaa yhtiön palvelukykyä asiakkailleen ja lisätä nykyistä ja tulevaa kustannustehokkuutta.

Toimintamallin muutos sisältää yhtiön mukaan investointeja toimintojen keskittämiseen ja automaation lisäämiseen. Tavoitteena on, että uusi toimintamalli ja organisaatio astuvat kokonaisuudessaan voimaan tämän vuoden aikana.

Bemis Valkeakoski aloitti yt-neuvottelut marraskuun puolivälissä. Tuolloin tiedotettiin, että arvio henkilöstövaikutuksista on korkeintaan 35 henkilön irtisanominen.

Bemisin työntekijät marssivat ilmoituksen jälkeen ulos vastalauseena yt-neuvotteluille.

Bemis Valkeakoski Oy:n henkilöstömäärä on tällä hetkellä noin 285, joista toimihenkilöitä noin 95 ja työntekijöitä noin 190.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio