Pirkanmaa

Auto suistui tieltä ja mönki lähes sata metriä ojanpohjaa Kuruntiellä

Teppo Vanhatalo
Auto suistui tieltä ja mönki lähes sata metriä ojanpohjaa Kuruntiellä

Henkilöauto suistui ojaan kolme henkeä kyydissään Kuruntiellä Ylöjärvellä.

Minna Ala-HeikkiläAamulehti

Auto suistui ojaan ja möyri kymmeniä metrejä lumista ojanpiennarta 65-tiellä eli Kuruntiellä Ylöjärvellä sunnuntaina iltapäivällä kello kahden edellä.

Henkilöauto oli matkaamassa Tampereen suunnasta Kuruun päin, kun se noin neljä kilometriä ennen Kurun keskustaa suistui kulkusuunnassaan oikealle puolelle ojaan ja kulkeutui ojassa 70–80 metrin matkan ennen kuin pysähtyi. Kyydissä oli kolme henkeä.

Pirkanmaan pelastuslaitoksen palomestarin Ilpo Kuokkanen arvioi, ettei ulosajo aiheuttanut henkilövahinkoja.

Auto vaurioitui jonkin verran.

Poliisi selvittää onnettomuuden syytä.


Kommentit (3)

  • Nimetön

    Liikennemäärät Kyrönlahti-Kuru kantatiellä ovat yli 4000 ajoneuvoa vuorokaudessa liian kapealla, mutkaisella ja mäkisellä tiellä. Ei ole ihme jos jotkut kulkevat ojanpohjiakin pitkin.

  • Sirpa

    Kyllä auto möyri ojanpohjaa ainakin sen 70 m, näin koko tilanteen. Toimittajalla kyllä oikeaa tietoa asiasta. Että se siitä!!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio