Tampere

Raju ulosajo yöllä Pispalassa, kaksi vietiin sairaalaan – Vaikeammin loukkaantunut pelastettiin leikkaamalla autosta katto irti

Onnettomuus sattui Tampereen Pispalassa tiistai-iltana ennen puoltayötä.

Vesa Laitinen/Aamulehti
Raju ulosajo yöllä Pispalassa, kaksi vietiin sairaalaan – Vaikeammin loukkaantunut pelastettiin leikkaamalla autosta katto irti

Lakaisinkone siivosi kolaripaikan jälkiä Pispalan valtatiellä keskiviikkoaamuna kello 7:n aikaan.

Mikko Niimes, Vesa LaitinenAamulehti

Henkilöauto ajoi rajusti ulos tieltä Pispalan valtatiellä Tampereella tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Autossa oli onnettomuushetkellä kaksi henkilöä. Toinen heistä loukkaantui pelastuslaitoksen "ulkoisen ensiarvion" mukaan vakavasti ja toinen lievästi. Molemmat ovat sairaalahoidossa.

Ulkopuolisia ei onnettomuudessa loukkaantunut. Pelastuslaitoksen mukaan auto oli törmännyt rakennukseen. Talon vauriot selvitetään tarkemmin myöhemmin, mutta rakennus ei kärsinyt vaurioita, jotka olisivat edellyttäneet välittömiä toimenpiteitä.

Saara Tunturi / Maps4News

Aamulehden keskiviikkoaamuna kolaripaikalla haastattelemien silminnäkijöiden mukaan auto olisi pyörähtänyt ympäri ja päätynyt penkereelle kyljelleen vain parin metrin päähän tien varteen pysäköidyistä autoista. Silminnäkijän mukaan pelastuslaitos olisi joutunut leikkaamaan toisen autossa olleen irti katon kautta. Toinen tuli autosta omin avuin.

Pelastuslaitos sai hälytyksen noin kello 23.30 tiistai-iltana. Liikenne ohjattiin tapahtumapaikan ohi pelastustoimen aikana.


Lue myös nämä


Kommentit (1)

  • Toivottavasti naapuriston koirat eivät traumatisoituneet

    Jaksatte aina jankuttaa näistä tilanteiden todennäköisistä aiheuttajista. Ellei teillä ole jotain erittäin hyvää syytä puhua näiden autolla taloon käsiksi käyneiden puolesta, älkää sitä tehkö. Jaksamista kaikille todennäköisille uhreille.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio