Auto alkoi heittelehtiä ohituksessa ja päätyi päin puuta Nokialla – nuori mies loukkaantui vakavasti

Nuori mies loukkaantui vakavasti, kun hänen kuljettamansa auto suistui ohitustilanteessa ulos tieltä ja törmäsi puuhun. Onnettomuus sattui Nokian ja Sastamalan rajalla lauantaina aamupäivällä.

Essi Lehto
Auto alkoi heittelehtiä ohituksessa ja päätyi päin puuta Nokialla – nuori mies loukkaantui vakavasti
Essi LehtoAamulehti

Nuoren miehen kuljettama auto suistui ojaan tiellä 12 Nokian ja Sastamalan rajalla. Ulosajo sattui lauantaina hieman yhdentoista jälkeen.

Mies kuljetettiin vakavasti loukkaantuneena sairaalaan.

–Tie näytti olevan pääosin sula ja auki. Jäljistä päätellen tilannenopeus on ollut suuri, päivystävä palomestari Hanne Reiman kertoo.

Miehen kuljettama auto oli alkanut heittelehtiä ohitustilanteessa, minkä jälkeen se päätyi vastaantulevan kaistan yli ojaan ja törmäsi puuhun. Kuljettaja oli ajamassa Nokialta kohti Vammalaa.

Pelastustyöt sulkivat toisen kaistan, mutta liikenne pääsi kulkemaan toista kaistaa pitkin. Tie saatiin avatuksi liikenteelle noin kello 12. Auto jäi ojaan.

Lukijan kuva

Kommentit (1)

  • Nimetön

    Toivotaan parasta, että nuori kuljettaja selviää onnettomuudesta. Ajelin samaa tietä Nokialta Sastamalan suuntaan hieman onnettomuuden jälkeen. Tien pinta oli todella petollisessa kunnossa – vaikka aurinko pilkottikin pilvien lomasta. Ajoratojen välissä oli leveä sohjovyöhyke, samaa tavaraa oli myös pientareen puolella ajoradalla. Sohjo oli raskasta, täysin veden kyllästämää ja siten petollisesti tien väriin sekoittuvaa. Pienikin kosketus sohjoon ja auton pitämiseen tiellä oli vähintäänkin vaateliasta. Marginaali sohjovallien välissä sivusuunnassa liikkumiseen oli paikoin olematon.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio