Arto Ranta-ahon Ruohonjuuri aloitti kansainvälistymisen Tukholman ydinkeskustasta

Luonnontuotteisiin erikoistunut Happy Food Store -myymälä avattiin Sveavägenillä. Myymälässä ei käsitellä lainkaan käteistä rahaa.

Ruohonjuuri Oy
Arto Ranta-ahon Ruohonjuuri aloitti kansainvälistymisen Tukholman ydinkeskustasta

Ruohonjuuren toimitusjohtaja Arto Ranta-aho iloitsi Tukholman myymälän saamasta vastaanotosta.

Jorma HuovinenAamulehti

Luonnontuotteisiin, -kosmetiikkaan ja -vitamiineihin erikoistunut Ruohonjuuri on aloittanut kansainvälistymisen avaamalla Happy Food Store -myymälän Tukholman ydinkeskustassa, Sveavägenillä.

Ruohonjuuren konsepti on saanut innostuneen vastaanoton länsinaapurissa. Myymälän avaamiseen liittyvälle pressiaamiaiselle oli saapunut 50 median edustajaa.

–Happy Food Storessa on kaikki ainekset menestyväksi kansainväliseksi ketjuksi, iloitsi Ruohonjuuren toimitusjohtaja Arto Ranta-aho Tukholman avauksen jälkeen.

Käteistä ei käsitellä lainkaan

Maksuvälineenä myymälässä käy ainoastaan kortti eli käteistä rahaa ei käsitellä lainkaan. Tämän katsotaan nopeuttavan ja sujuvoittavan palvelua sekä parantavan asiakaskokemusta.

Ruohonjuurella on Suomessa 35 vuoden historia ja 12 myymälää.

Jo torstain avajaispäivän aamuna innokkaimmat asiakkaat pyrkivät sisään Tukholman myymälään ennen avaamista. Ranta-ahon mukaan asiakkaat olivat ilahtuneita erityisesti luonnonkosmetiikkavalikoimasta.

Tuotteista erityisen hyvin avajaispäivänä ovat käyneet kaupaksi biotiini, monivitamiinit, vegaaniset kasviproteiinit sekä kookosöljy, chia-siemenet ja valkaisevat hammastahnat.

Myymälän yhteydessä toimiva GreenStreet Cafe on myös vetänyt asiakkaita. GreenStreet Cafesta saa muun muassa vegaanisia raakakakkuja, smoothieita ja grillattuja voileipiä.

–Etenkin raakakakut ovat keränneet kehuja. Niin paikalliset suomalaiset kuin ruotsalaisetkin ovat ottaneet meidät lämpimästi vastaan, GreenStreetin perustaja Johannes Laine toteaa.


Kommentit (1)

  • Niitä muovisia ei tarvitse edes jakaa

    Kyllä kuljetetaan, kuin kevyitä kuoriämpäreitä

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio