Aamulehti seurasi Tapparan voitonjuhlien tunnelmia Keskustorilta suorassa lähetyksessä

Tässä artikkelissa seurattiin tunnelmia Tampereen Keskustorilta. Suora lähetys on päättynyt, mutta voit palata juhlatunnelmaan tähän juttuun linkitetyssä kuvagalleriassa.

Aamulehti

Tappara otti illan pelissä voiton Lahden Pelicansia vastaan lukemin 5–4. Aamulehti seurasi suorassa lähetyksessä tunnelmia Tapparan voiton juhlista Tampereen Keskustorilta. Suora lähetys voitonjuhlista on päättynyt, mutta pääset vielä takaisin torstain juhlatunnelmaan kuvagallerian ja videohaastattelujen kautta:

Lue lisää: Tapparan fanit juhlivat riehakkaissa kultajuhlissa Tampereen Keskustorilla: katso kuvakooste ja palaa tunnelmaan video­haastatteluissa

Tampereen Keskustorin suihkulähde avattiin kuvun alta keskiviikkoiltana juuri sopivasti ennen kultajuhlia. Kaupunki ei kuitenkaan suositellut suihkulähteessä uimista.

”Emme aio järjestää mitään kaupungin virallista kultajuhlaa, mutta haluamme mahdollistaa sen, että torilla voidaan tavata, niin kuin suomalaiseen kulttuuriin kuuluu”, Tampereen kaupungin tapahtumapäällikkö Saara Saarteinen kommentoi aikaisemmin torstaina Aamulehdelle.

Voitto on Tapparan seurahistorian 19. ja toinen peräkkäinen miesten Suomen mestaruus. SM-kulta oli tänään ensimmäistä kertaa tarjolla Tapparalle kevään viidennessä finaalissa.

Näin Tapparaa juhlittiin Keskustorilla torstaina.

Lisää kuvia ja tunnelmia löydät kuvagalleriasta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut