Toistakymmentä vankia kuoli yhteenotossa Ecuadorin pahamaineisessa vankilassa

Ecuadorin vankiloissa käydään veristä taistelua huumekaupan hallinnasta. Toissa vuoden helmikuun jälkeen yli 400 vankia on saanut surmansa yhteenotoissa maan vankiloissa. Kuvassa sotilaita Guayaguilin satamakaupungin vankilan ulkopuolella.

Ainakin 12 vankia on saanut surmansa mellakoissa Guayaquilin satamakaupungissa sijaitsevassa vankilassa Ecuadorissa, kertoivat syyttäjäviranomaiset lauantaina.

Kyseessä on sama vankila, josta löydettiin kuusi vankia hirtettyinä keskiviikkona. Torstaina taas kolme vanginvartijaa tapettiin, kun he olivat kaupungilla. Perjantaina ainakin kolme vankia haavoittui laukaustenvaihdossa vankilassa.

Ecuadorin vankiloissa käydään veristä taistelua huumekaupan hallinnasta. Toissa vuoden helmikuun jälkeen yli 400 vankia on saanut surmansa yhteenotoissa maan vankiloissa.

Guayaquil, joka on Ecuadorin tärkein Tyynenmeren rannikon satama, on myös merkittävä huumekaupan keskus. Ecuador taas sijaitsee maailman kahden suurimman kokaiinin tuottajan, Kolumbian ja Perun, välissä.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut