Aamulehti kasvaa ja vahvistaa uutisten tarjontaansa – Palkkaamme kaksi uutistoimittajaa, haku päättyy perjantaina

Toisessa tehtävässä painottuu Pirkanmaan ja Tampereen rikosuutisointi. Toisessa tehtävässä painottuvat rahanarvoiset uutiset.

| Päivitetty

Aamulehti

Aamulehti palkkaa kaksi toimittajaa vakituiseen työsuhteeseen. Molemmissa tehtävissä pääsee kehittämään ja oppimaan kunnianhimoista uutistyötä ja digitaalista journalismia Tampereella – Suomen vetovoimaisimmassa kaupungissa.

Toisessa tehtävässä painottuu Pirkanmaan ja Tampereen rikosuutisointi. Aamulehti etsii tekijää, jolla on vähintään hieman kokemusta rikosjournalismista tai palava halu kehittyä siinä. Toimittajalta luonnistuvat sekä napakat uutisjutut että pitkät tarinalliset tekstit.

Toisessa tehtävässä painottuvat rahanarvoiset uutiset. Etsimämme toimittaja ymmärtää tavallisen ihmisen tarpeet arjen raha-asioissa ja toteuttaa kiinnostavia juttuja, jotka auttavat lukijaa säästämään, sijoittamaan ja tekemään hyviä valintoja omassa taloudenpidossaan. Toimittaja löytää kiinnostavimmat pirkanmaalaiset yritystarinat ja yhdistää saumattomasti uutistyön ja hyötyjournalismin.

”Vahvistamme toimitustamme, koska haluamme auttaa lukijaa ymmärtämään vielä paremmin ympäröivää yhteiskuntaa. Rikokset kertovat usein, mihin suuntaan yhteiskunta on kehittymässä. Haluamme myös vahvistaa Aamulehteä tavalla, joka auttaa tilaajaa tekemään parempia arjen valintoja. Aamulehteä lukemalla voi parhaimmillaan säästää aikaa tai puhdasta rahaa”, sanoo Aamulehden toimituspäällikkö Kimmo Koski.

Aamulehti on Pirkanmaan vaikuttavin uutismedia. Meidät tunnetaan valtakunnallisestikin laadukkaasta uutistyöstä. Lukijamme janoavat skuuppeja ja tutkivaa journalismia kiehtovista aiheista. Aamulehdessä pääsee tekemään kunnianhimoista digitaalista uutisjournalismia toimituksessa, jossa on hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki”, sanoo Aamulehden uutistiimin esihenkilö, uutispäällikkö Tatu Airo.

Aamulehden toimittajat saavat työskennellä yhdessä muun muassa palkittujen kuvajournalistiemme kanssa. Yhdessä datajournalistiemme ja visualistiemme kanssa toimittajilla on mahdollisuus tehdä näyttäviä selvityksiä ja visualisointeja. Digitaalisen tarinankerronnan työkalumme ovat edistyksellisiä.

Aamulehti on osa Sanoma Media Finlandia, joten palkattavien toimittajien käytössä ovat myös ison mediatalon urakehitysmahdollisuudet ja laaja koulutustarjonta.

Hae toimittajaksi täällä. Hakuaika päättyy 28.4.2023.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut