Aamulehti hakee uutta vastaavaa päätoimittajaa – Työpaikkailmoitus on nyt julkaistu

Sanoma Media Finland avasi haettavaksi Aamulehden vastaavan päätoimittajan tehtävän perjantaina 31. maaliskuuta.

Aamulehti

Aamulehden uuden vastaavan päätoimittajan rekrytointi on alkanut. Tehtävään kuuluu myös Sanoman Pirkanmaan yhteistoimituksen johtaminen.

Työpaikkailmoitus on julkaistu verkko-osoitteessa sanoma.fi/paatoimittajaksi. Hakuaika päättyy 16. huhtikuuta 2023.

Uusi vastaava päätoimittaja johtaa lähes sadan journalismin ammattilaisen työyhteisöä. Sanoman Uutis- ja featuremedian johtoryhmän jäsenenä hän kehittää koko liiketoiminta-aluetta.

”Tampereen alueesta on kehittynyt vetovoimainen kasvukeskus, jossa Aamulehden asema on vahva. Aamulehden digitransformaatio on hyvässä vauhdissa ja journalismi kunnianhimoista ja omaäänistä”, sanoi Sanoma Media Finlandin uutis- ja featuremedian liiketoimintajohtaja Petteri Putkiranta Aamulehdessä 22. maaliskuuta. Tuolloin kerrottiin, että Aamulehti aikoo rekrytoida uuden vastaavan päätoimittajan.

”Pirkanmaalla on yhteisöllinen, osaava ja näkemyksellinen tiimi, ja sen johdossa on nyt hyvä paikka journalistipomolle”, Putkiranta sanoi.

Aamulehden edellinen vastaava päätoimittaja Jussi Tuulensuu jätti tehtävänsä maanantaina 13. maaliskuuta asiattoman käytöksen takia.

Väliaikaisesti Aamulehden vastaavan päätoimittajan tehtävää hoitaa Satakunnan Kansan vastaava päätoimittaja Tomi Lähdeniemi. Hän johtaa väliaikaisesti myös Sanoman Pirkanmaan yhteistoimitusta.

Pirkanmaan yhteistoimitukseen kuuluvat Aamulehden lisäksi Valkeakosken Sanomat, Nokian Uutiset, Tyrvään Sanomat, Jämsän Seutu, KMV-lehti, Suur-Keuruu ja Janakkalan Sanomat.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut