Aamulehti rekrytoi nyt uuden vastaavan päätoimittajan – Väliaikaisesti tehtävää hoitaa Tomi Lähdeniemi

Sanoma Media Finland avaa haettavaksi Aamulehden vastaavan päätoimittajan tehtävän.

Aamulehti

Aamulehti rekrytoi uuden vastaavan päätoimittajan. Sanoma Media Finland avaa tehtävän haettavaksi mahdollisimman pian. Tehtävään kuuluu myös Sanoman Pirkanmaan yhteistoimituksen johtaminen.

”Tampereen alueesta on kehittynyt vetovoimainen kasvukeskus, jossa Aamulehden asema on vahva. Aamulehden digitransformaatio on hyvässä vauhdissa ja journalismi kunnianhimoista ja omaäänistä”, sanoo Sanoma Media Finlandin uutis- ja featuremedian liiketoimintajohtaja Petteri Putkiranta. ”Pirkanmaalla on yhteisöllinen, osaava ja näkemyksellinen tiimi, ja sen johdossa on nyt hyvä paikka journalistipomolle”, Putkiranta jatkaa.

Työpaikkailmoitus julkaistaan mahdollisimman pian verkko-osoitteessa sanoma.fi.

Aamulehden edellinen vastaava päätoimittaja Jussi Tuulensuu jätti tehtävänsä maanantaina 13. maaliskuuta asiattoman käytöksen takia.

Väliaikaisesti Aamulehden vastaavan päätoimittajan tehtävää hoitaa Satakunnan Kansan vastaava päätoimittaja Tomi Lähdeniemi. Hän johtaa väliaikaisesti myös Sanoman Pirkanmaan yhteistoimitusta.

Aamulehden ja Pirkanmaan yhteistoimituksessa on erinomaista osaamista ja kova ammattitaito. Minulla on siihen täysi luottamus. Jatkamme normaaliin tapaan kehitystä, jotta tuleva päätoimittaja voi jatkaa työtä saumattomasti”, sanoo Lähdeniemi.

Aamulehden vt. vastaavana päätoimittajana toimii nyt Satakunnan Kansan vastaava päätoimittaja Tomi Lähdeniemi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut