Tampereen keskustasta kadonnut nainen on löytynyt

Nainen on löydetty fyysisesti hyväkuntoisena.

19.2. 11:07 | Päivitetty 19.2. 11:29

Aamulehti

Tampereelta keskiviikkona 15. helmikuuta kadonnut ulkomaalainen nainen on löydetty lauantai-iltana Kemijärven keskustan läheisyydestä, Sisä-Suomen poliisi tiedottaa. Nainen on löydetty fyysisesti hyväkuntoisena.

Poliisi kiittää ihmisiä hyvistä ja runsaista havainnoista, jotka ovat olleet suuresti avuksi naisen tavoittamisessa.

Aamulehti uutisoi aiemmin, että ensimmäinen havainto 48-vuotiaasta naisesta valkoisessa takissa ja vihreässä pipossa tehtiin Kemijärvellä jo torstaina. Poliisin tietojen mukaan nainen liikkui yksin. Rikoskomisario Antti Uusipaikka arvioi tuolloin, että oli mahdollista, että nainen on lähtenyt junalla Tampereelta jo katoamispäivän iltana tai viimeistään aamulla.

Uusipaikka kertoi, että poliisilla oli syytä olla huolissaan kadonneen naisen voinnista ja terveydestä. Nainen ei ole Suomessa asuva, vaan hän on Suomessa vain käymässä. Poliisille naisesta ilmoitti tuttava, jonka luona nainen oli ollut viikon verran. Nainen on tullut Suomeen Euroopasta, eikä puhu suomen kieltä.

”Katoamishetkellä tilanne on ollut sellainen, että on syytä olla huolissaan hänen terveydestään. Siksi poliisi yrittää selvittää olinpaikkaa”, Uusipaikka sanoi.

Asiassa ei epäillä rikosta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut