Aamulehti palvelee verkossa uudenvuodenpäivänä – Luvassa uutisia, tähtijuttuja ja ajanvietettä

Tuoreiden uutisten lisäksi tarjoamme monipuolisen kattauksen luettavaa ja katsottavaa verkossa myös uudenvuodenpäivänä 1. tammikuuta 2023, jolloin painettu Aamulehti ei ilmesty.

Aattoiltana näytämme suorana Tampereen keskustan ilotulituksen. Uudenvuodenpäivänä kerromme muun muassa sometähti Auri Kanasesta, minitaloon muuttavasta Hannu Seppälästä ja elämänsä muuttaneesta Jenni Salomäestä.

31.12.2022 8:38

Aamulehti

Aamulehti ilmestyy digitaalisena myös uudenvuodenpäivänä 1. tammikuuta 2023.

Kun Pirkanmaalla, muualla Suomessa tai maailmalla tapahtuu jotain merkittävää, löydät uutisen nopeasti Aamulehden verkosta ja sovelluksesta. Tuoreiden uutisten lisäksi tarjoamme monipuolisen ja ajatuksia herättävän kattauksen luettavaa, katsottavaa ja ajanvietettä.

Painettu Aamulehti ja digitaalinen näköislehti ilmestyvät seuraavan kerran maanantaina 2.1.2023.

Kaikki digitaaliset palvelut ovat Aamulehden tilaajien käytössä. Tähtijuttuja pääsee lukemaan kirjautumalla verkkoon.

Juhlahumua aattona

Vuoden vaihtumista juhlistetaan komealla ilotulituksella Tampereen keskustassa lauantaina 31. joulukuuta. Timantteja taivaalle -ilotulitusnäytös ammutaan taivaalle Ratinan stadionin parkkipaikalta.

Aamulehti näyttää kello 21.50 alkavan ilotulituksen suorana lähetyksenä tilaajilleen osoitteessa aamulehti.fi/live. Show’n voi katsoa myös jälkikäteen Aamulehden videotallenteelta.

Toimittajamme ja kuvaajamme raportoivat keskustan juhlahumusta aattoiltana.

Tähtijuttuja ja uutisia

Sunnuntaina kerromme Aamulehden verkossa minikokoisten omakotitalojen suosion kasvusta. Nokialainen Hannu Seppälä muuttaa pian vain 62,5-neliöiseen minitaloon synnyinkotinsa viereen.

Sosiaalisen median supertähti, siivooja Auri Kananen paljastaa sunnuntaina verkkolukijoille, millainen hän on oikeasti ihmisenä. Kananen teki loppuvuonna raskaan eropäätöksen, joka jälkikäteen tuntuu oikealta ratkaisulta.

Sunnuntai-iltana kerromme pirkkalalaisesta Jenni Salomäestä, 30. Hän teki kahta työtä ja oli huonossa kunnossa – myös fyysisesti. Eräänä iltana hän romahti eteisen lattialle. Siitä alkoi muutos, ja nyt hän voi paremmin kuin koskaan.

Sunnuntaina kerromme myös, mitä sinun on hyvä tietää vuoden alussa toimintansa aloittavasta Pirkanmaan hyvinvointialueesta. Käymme myös tuttuun tapaan tapaamassa vuoden ensimmäistä pirkanmaalaista vauvaa Tampereen yliopistollisessa sairaalassa.

Ajanvietettä

Jos aika käy uudenvuodenpäivänä pitkäksi, Aamulehti auttaa. Voit joko yksin tai ystävien kanssa testata tietojasi uutisvisassa ja 100 kysymyksen urheiluvisassa.

Osoitteesta aamulehti.fi/ajanviete löydät myös graafikko Hannu Mänttärin suositun kuva-arvoituksen.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut