Koronatoimia arvioinut tamperelaisprofessori juhlii Linnassa hiukan huolestuneena – ”Tautikin tästä tungoksesta tykkää”

Koronatoimien onnistumista arvioinut Jari Stenvall sanoo,että välillä Suomi onnistui ja välillä ei.

Kirsi Stenvallin juhla-asu on Euran muinaispuku, jonka Stenvallin mukaan Jenni Haukiokin tunnisti. Jari Stenvall kertoisi Suomesta ulkomaalaiselle ensimmäisenä sen, että Suomi on hyvin toimiva maa, jossa ihmiset ovat ystävällisiä.

6.12.2022 21:23

Aamulehti

Yksi Linnassa juhlineista on vuoden professoriksi nimitetty Jari Stenvall Tampereen yliopistosta. Hallintotieteiden professori on ollut yhtenä mukana arvioimassa Suomen koronatoimien onnistumista.

”Tämä on siitä kiva juhla, että täällä on paljon arvioinnin kohteena olleita. Nyt voi katsoa, tervehtivätkö he”, Stenvall sanaili hyväntuulisena Aamulehden haastattelussa.

Hänen mukaansa Suomen koronatoimet olivat käytännönläheisiä – välillä onnistuttiin ja välillä ei. Itsenäisyyspäivän vastaanoton väenpaljous hiukan huolestutti tartuntojen näkökulmasta.

”Tautikin tästä tungoksesta tykkää.”

Stenvall juhli yhdessä puolisonsa Kirsi Stenvallin kanssa. Heillä ei ollut illalle muita suunnitelmia kuin kierrellä, katsella ja nauttia.

"Odotan oikein kivaa, viihtyisää ja arvokasta yhdessäoloa. Puitteet ovat niin arvokkaat ja hienot, että se jo tekee juhlan”, Kirsi Stenvall sanoi.

Jari Stenvallille itsenäisyydessä tärkeää ovat vapaus, yhteiskunnan arvot ja ihmiset.

”Siitä yhteiskunta muodostuu.”

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut