Akaan kaupungin omistama hirsinen autiotalo paloi

Sammutus saatiin päätökseen puoli kahdelta yöllä. Talo tuhoutui kokonaan.

5.11. 21:38 | Päivitetty 6.11. 8:00

Aamulehti

Akaan Täysperävaununtien ja Haudanniementien risteyksessä paloi kaupungin omistama autiotalo myöhään lauantai-iltana.

Pirkanmaan pelastuslaitos sai ilmoituksen keskisuuresta rakennuspalosta kello 19.54. Palomestari Heikki Havukaisen mukaan sivullinen ilmoittaja oli havainnut talon olevan ilmiliekeissä. Pelastuslaitoksen saapuessa paikalle rakennus paloi täyden palon vaiheessa.

Havukaisen mukaan hirsinen rakennus tuhoutui kokonaan, vaikka kehikkoa jäi hieman pystyyn. ”Ei siitä enää asuinrakennusta saa.”

Sammutustöissä oli päivystävän palomestarin mukaan neljä sammutusautoa ja kolme säiliöautoa. Sammutus kesti puoli kahteen yöllä, jolloin viimeiset pelastuslaitoksen yksiköt poistuivat paikalta.

Palava talo ei ole lähellä asutusta. Ympärillä on metsikköä.

Pelastuslaitos kertoi lauantai-iltana, että rakennus on kärsinyt palo- ja savuvahinkoja ja rakenteita joudutaan koneellisesti raivaamaan. Pirkanmaan pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Henri Varho kertoi ennen iltakymmentä, että palopaikalla ovat käynnissä raivaustyöt, koska tuli kytee vielä kattorakenteissa.

Palon syttymissyytä ei tiedetä.

Aiemmin kerrottiin, että palopaikka oli Vaunutiellä Haudanniementien tuntumassa. Pelastuslaitos tarkensi palopaikan sijaintia ennen kello kymmentä illalla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut