Omistatko sähkölämmitteisen omakotitalon ja sähkölaskusi on kallistunut merkittävästi? – Aamulehti etsii haastateltavia

Sähkön hinta on jatkanut nousuaan kesän aikana. Kalliit sähkölaskut kurittavat nyt monia sähkölämmitteisiä kotitalouksia. Aamulehti etsii haastateltavaksi sähkölämmitteisten omakotitalojen omistajia.

3.8. 11:41

Aamulehti

Sähkön hinta Suomessa on noussut voimakkaasti vuoden 2022 alusta lähtien. Tämä tuntuu etenkin sähkölämmitteisen omakotitalon omistavien sähkölaskussa, joka voi peräti nelinkertaistua viime kesän hintoihin nähden.

Energian hinta on noussut jopa 20 senttiin kilowattitunnilta, kun esimerkiksi vielä viime kesänä määräaikainen sähkösopimus on maksanut noin 5 senttiä kilowattitunnilta.

Nyt esimerkiksi Tampereen Sähkölaitos tarjoaa toistaiseksi voimassaolevaa sopimusta, jossa energiamaksu on elokuusta lähtien 22,49 senttiä kilowattitunnilta. Kahden vuoden määräaikainen sopimus solmitaan hintaan 20,95 senttiä kilowattituntia kohden.

Paljonko sähkölämmitteisen omakotitalosi sähkölasku maksaa nyt, ja millaiset ovat kustannukset tulevana talvena? Onko määräaikainen sopimuksesi päättynyt ja hinta pompannut tänä kesänä? Miten olet varautunut suurempiin sähkölaskuihin? Oletko keksinyt keinoja, joilla pienentää laskuasi?

Aamulehti tekee uutista sähkön hinnan noususta. Etsimme haastatteluun pirkanmaalaisia omakotitalon omistajia, joilla sähkön hinta on noussut merkittävästi tai joka on juuri ostanut talon, jonka lämmityskustannukset ovat suuret.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut