Jämsänkoskella syttyi palonalku omakotitalossa – pelastuslaitos hälytettiin samalle talolle jo kuudetta kertaa tässä kuussa

Keski-Suomen pelastuslaitos sai keskiviikkoiltana hälytyksen rakennuspalosta Jämsänkosken Taipaleentielle.

27.7. 21:53

Aamulehti

Jämsän Jämsänkosken Taipaleentiellä sammutettiin keskiviikkoiltana omakotitalossa syttynyttä palonalkua.

Keski-Suomen pelastuslaitoksen mukaan palo syttyi rakennuksessa, jossa vastaavan kaltaisia tilanteita on sattunut lyhyen ajan sisään useampia. Heinäkuun aikana kyseessä oli tiettävästi jo kuudes kerta, kun pelastuslaitos hälytettiin samaan taloon.

Tuorein hälytys Taipaleentien talolle tuli keskiviikkona kello 20.17. Paikalle lähti ilmoituksen mukaan kuusi pelastuslaitoksen yksikköä. Palonalku saatiin sammutettua nopeasti.

Kun hälytyksestä oli kulunut reilu tunti, paikalla oli käynnissä tilojen savutuuletus. Pelastuslaitos arvioi töiden olevan ohi tunnin kuluessa. Pelastuslaitoksen mukaan yksi säiliöyksikkö jää paikalle vielä jälkivartioimaan.

Kukaan ei loukkaantunut palossa. Poliisi tutkii palon syttymissyytä.

Jämsän Seutu kertoi viime viikolla päivystävän paloviranomaisen arviosta, jonka mukaan omakotitaloon on voinut jäädä jotakin kytemään isomman palon jäljiltä. Tämä on voinut aiheuttaa ongelmia pitkänkin ajan jälkeen.

Jämsän Seudun mukaan ensimmäisen ja edellisen tulipalon syyksi on epäilty sähköpaloa. Tuoreimman palon mahdollisesta syttymissyystä ei toistaiseksi ole tietoa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut