Himos Juhannus on nyt startattu, tapahtumaan odotetaan yhteensä 30 000 kävijää – innokkaimmat juhlijat kirmasivat heti porttien avautuessa sisään

Himos Juhannusta vietetään Jämsän Himoksella 23.– 25. kesäkuuta. Aamulehti oli paikalla torstaina iltapäivällä, kun tapahtuman portit avattiin.

Valtteri Paananen (vas.), Topi Lehtinen ja Onni Larkovuo pääsivät ensimmäisten joukossa Himoksen tapahtuma-alueelle. Kolmikon tunnelma oli katossa heti festivaalien ensitahdeista asti. ”Tosi hyvä fiilis päästä vetään hyvän porukan kanssa, kun viime kesänä ei päästy”, Lehtinen kertoo.

23.6. 18:11

Aamulehti

Himos Juhannus -festivaali startattiin torstaina 23. kesäkuuta. Porttien auetessa ensimmäiset juhlija kirmasivat tapahtuma-alueelle. Päivän ensimmäisen artistina lavalle nousi Anna Abreu ja keikan alkaessa alueella alkoi jo olla vilinää.

Abreun lisäksi torstaina Himoksen lavoilla nähdään Bess, Tehosekoitin, Antti Tuisku, Spekti, Vesala ja Gasellit.

Tunnelman suhteen odotettavissa on nousua. Tuotantopäällikkö Anniina Havukainen kertoi Aamulehdelle torstaina, että tapahtumaan odotetaan yhteensä noin 30 000 juhlijaa. Havukainen arvioi, että kävijät jakautuvat tasaisesti tapahtuman kolmelle päivälle. Tämä tarkoittaa noin 10 000 kävijää päivässä. Havukaisen mukaan perjantai ja lauantai ovat loppuunmyytyjä, mutta torstaille on vielä lippuja jäljellä.

Aamulehti seuraa tapahtuman avauspäivää paikan päältä.

Helsinkiläinen Viola Vallius odotti ystäviensä Anniina Lahtisen ja Mari Latvalan kanssa sisäänpääsyä porttien ulkopuolella jo hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkua. Kyseessä on suuri päivä, sillä Vallius kertoo olevansa ensimmäistä kertaa festivaaleilla. Kolmikon tunnelma oli sen mukainen. ”Jännittää, toivottavasti on hauskaa”, Vallius kertoo.

”Tosi hyvä fiilis, olemme ottaneet hyvät pohjat”, ennakoivat Anniina Lahtinen (vas.) , Viola Vallius ja Mari Latvala. Kolmikko odotti sisäänpääsyä Himoksen festivaalialueen ulkopuolella torstaina iltapäivällä.

Joensuulaiset Siru Eronen ja Janna Pikkuaho ovat ensimmäistä kertaa Himoksella. Kaksikolla kävi tuuri, sillä he voittivat radioarvonnasta tapahtumaan kolmen päivän rannekkeet. Tieto voitetuista lipuista tuli sen vertran myöhään, ettei yöpaikkoja enää saanut. Kaksikko kertoo majoittuvansa teltassa, mutta tämä ei heitä haittaa. Päässään heillä on Pikkuahon tekemät kukkaseppeleet, joista löytyy neilikkaa ja harsokukkaa.

Wilma Salo (vas.) ja Venla Ollaranta kertovat, että heillä on tapahtuman jokaiselle päivälle oma, yhteinen asu. Festivaalin avauspäivää kaksikko viettää violeteissa asuissa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut