Henkilöauton kuljettaja kuoli auton ja raskaan ajoneuvon törmäyksessä Ysitiellä Jämsässä

Sunnuntaina aamupäivällä Ysitiellä Jämsässä sattui henkilöauton ja raskaan ajoneuvon välinen onnettomuus, jossa henkilöauton kuljettaja kuoli. Tie suljettiin ja liikenne ohjattiin kiertotielle. Palomestarin mukaan liikenne on palautunut normaaliksi iltakuuden jälkeen.

Ysitiellä Jämsässä sattui henkilöauton ja raskaan ajoneuvon välinen onnettomuus sunnuntaina aamupäivällä. Poliisin mukaan törmäys tapahtui Partalantien ja Kilpakorven välillä.

15.5. 11:24 | Päivitetty 15.5. 20:03

Aamulehti

Jämsässä tiellä 9 sattui sunnuntaina aamupäivällä henkilöauton ja raskaan ajoneuvon välinen onnettomuus. Onnettomuus tapahtui välillä Partalantie–Kilpakorpi.

Poliisi vahvistaa, että henkilöauton kuljettaja kuoli onnettomuudessa. Asiasta kertoi ensin Keskisuomalainen. Poliisi tiedottaa asiasta lisää maanantaina.

Onnettomuuden takia Ysitie suljettiin ja liikennettä ohjattiin kiertotielle, joka sijaitsee onnettomuuspaikan vieressä. Keski-Suomen pelastuslaitos arvioi jo pian onnettomuuden jälkeen, että tilanne tulee kestämään useita tunteja.

Puoli kuudelta sunnuntai-iltana palomestari Samuli Norvapalo kertoo, että pelastuslaitos on saanut osuutensa tehtyä ja yksiköt poistuvat pian kohteesta. Paikalla oli pelastuslaitoksen kolme yksikköä.

Norvapalon mukaan kiertotie on kapea ja muutamia satoja metrejä pitkä. ”Se on hidastanut matkantekoa. Raskas kalusto joutuu liikkumaan entistä hitaammin ja ajamaan tarkasti kapealla tiellä.”

Liikenne on jonoutunut onnettomuuspaikalla, mutta Norvapalon mukaan viivästykset eivät ole merkittäviä. ”Iltakuudelta liikenne palautuu normaaliksi.”

Keskisuomalainen kertoo, että onnettomuudessa olisi ollut osallisina henkilöauto ja hakerekka. Lehden tietojen mukaan hakerekka on kaatunut poikittain tielle.

Hälytys kolarista tuli kello 10.30. Pelastuslaitos ja poliisi olivat paikalla selvittämässä tilannetta.

Tämä on päivittyvä uutinen.

Päivitetty 15.5.2022 kello 18.55: Lisätty tieto siitä, että poliisin mukaan onnettomuudessa kuoli yksi ihminen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut