Tipi Hätinen ja Sanna Huovinen ovat asuneet Aurinkorannikolla jo yli 12 vuotta, eivätkä haikaile takaisin – Näin he kertovat pikkulapsiarjestaan Espanjassa: ”Suomi on kaikkien säädösten maa myös lapsien kasvattamisessa”

Tipi Hätinen ja Sanna Huovinen ovat asuneet yli 12 vuotta Espanjan Aurinkorannikolla Fuengirolassa. He ovat onnellisia siitä, että saavat myös kasvattaa lapsensa Espanjassa, jossa suhtautuminen lapsiin on Suomea rennompaa ja positiivisempaa. Aamulehti käy juttusarjassa kaikissa Tampere-Pirkkalasta lähtevissä matkakohteissa ja kertoo kiinnostavimmista ilmiöstä paikan päältä.

Sanna Huovinen, Tipi Hätinen sekä heidän viiden kuukauden ikäinen Vida-tyttärensä asuvat Fuengirolan Los Pacosissa. He kertovat nauttivansa elämästä Espanjassa, jossa aurinko paistaa ja elämäntyyli on rennompi kuin Suomessa.

26.5. 5:15

Aamulehti, Fuengirola

Moni suomalainen haaveilee elämästä Espanjan Aurinkorannikolla ja yhä useampi myös toteuttaa nyt unelmansa.

Aamulehden eri lähteistä saamien tietojen mukaan Aurinkorannikolle muuttaa tällä hetkellä enemmän työikäisiä suomalaisia kuin koskaan aikaisemmin. Muuttoallosta kertovat esimerkiksi Aurinkorannikon suomalaisen koulun rehtori Saara Ikonen, kaksi vuosikymmentä alueella asunut Antti ”Pizza” Pekkarinen sekä alueella kiinteistöjä välittävä Sirena Kiviranta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut