Tunnetun yrityksen perustanut suomalaispari välittää nyt miljoonahuviloita Espanjassa – Tältä näyttää varakkaiden suosimilla alueilla, jotka kiinnostavat myös suomalaisia

Suomalaiset ostavat nyt asuntoja Aurinkorannikolta. Jopa miljoonien eurojen arvoiset huvilat tekevät nopeasti kauppansa. Yksi syy on Venäjän hyökkäys. Ostajissa on paljon nelikymppisiä miljonäärejä, muun muassa Bitcoineilla rikastuneita. Sirena ja Anssi Kiviranta perustivat menestyvän kiinteistönvälitysyrityksen Espanjaan. Lapset halusivat kuitenkin jäädä Suomeen.

Sirena Kiviranta ja hänen puolisonsa Anssi Kiviranta luotsaavat menestyvää kiinteistönvälitysalan yritystä Espanjan Aurinkorannikolla. Strand Properties aloitti toimintansa juuri, kun koronatilanne vyöryi päälle keväällä 2020. Sirena Kiviranta kertoo, että alun totaalihiljaisuuden jälkeen kiinteistökauppaa on tehty jatkuvasti kasvavalla vauhdilla.

15.5. 5:00

Aamulehti, Málaga

Silmien ohi vilisee kalliita autoja. Vastaan ajaa Mersuja ja Audeja, joista osassa on katto auki kuin elokuvissa. Näyttävät kivitalot kohoavat katuja ympäröivillä rinteillä. Taloista avautuvat näkymät kohti Välimerta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut