Pirkanmaan sairaanhoitopiirin johtaja Tarmo Martikainen hakee hyvinvointialueen johtajaksi myös Etelä-Pohjanmaalle

Tampereella asuva diplomi-insinööri jätti hakemuksensa myös Varsinais-Suomeen ja Pirkanmaalle.

Hyvinvointialuemuutoksista Pirkanmaalla huolimatta Tarmo Martikainen voisi jatkaa Tays-sairaalan johtajana. Hänet valokuvattiin elokuussa 2021.

12.4. 19:58

Aamulehti

Pirkanmaan sairaanhoitopiiriä johtava Tarmo Martikainen hakee Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialuejohtajaksi. Hän on yksi neljästä hakijasta.

Martikainen on hakenut myös Varsinais-Suomen ja Pirkanmaan hyvinvointialueen johtajaksi. Hän pääsi Varsinais-Suomessa haastatteluun. Samoin hän pääsi Pirkanmaalla, mutta täällä hän ei edennyt henkilöarviointiin.

Lue lisää: Miten käy Taysin ja kuntien sote-pomoille johtajaruletissa? Pirkanmaalle perustetaan 17 uutta johtajanvirkaa, tällaisia ne ovat

Tulevista Pirkanmaan hyvinvointialuemuutoksista huolimatta hän voisi jatkaa Tays-sairaalan johtajanakin.

Martikainen asuu Tampereella. Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri.

Muut hakijat Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialuejohtajaksi ovat erikoislääkäri, lääketieteen lisensiaatti Juha Alanko Tampereelta, sairaanhoitopiirin johtaja, terveystieteiden maisteri Tero Järvinen Alavudelta ja sosiaali- ja terveysjohtaja, hallintotieteen maisteri Eija Rintala Tuusulasta.

Valintaa valmisteleva työryhmä kokoontuu torstaina. Lopullisen päätöksen tekee aluevaltuusto 16. toukokuuta.

Varsinais-Suomessa valinta tehtäneen 27. huhtikuuta.

Oikaisu 13.4. kello 8.22: Korjattu juttuun, että Tarmo Martikainen ei voi jatkaa Pirkanmaan sairaanhoitopiirin johtajana vaan Tays-sairaalan johtajana. Sairaanhoitopiirit ajetaan hyvinvointialueuudistuksessa alas ja ne katoavat kuluvan vuoden loppuun mennessä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut