Tässä ovat Eurojackpotin oikeat numerot – toinen päävoitoista Suomeen

Päävoiton arvo on 45 miljoonaa euroa. Kyseessä oli viimeinen kierros nykyisillä säännöillä.

18.3. 22:13 | Päivitetty 18.3. 22:44

Aamulehti

Eurojackpotin kierroksen 11/2022 oikea rivi on 1, 8, 33, 38 ja 43 sekä tähtinumerot 2 ja 6.

Päävoittoja on kaksi kappaletta. Niiden voitto-osuus on noin 45 miljoonaa euroa. Myös 5+1-tuloksia tuli kaksi kappaletta, ja niilläkin voittaa yli kaksi miljoonaa euroa. 5+0-tuloksia oli seitsemän kappaletta, ja voitto hieman runsaat 159 000:ta euroa.

Toinen päävoitoista pelattiin Veikkauksen mukaan Suomessa. Edellisen kerran päävoitto on tullut Suomeen viime vuoden syyskuussa. Voittajan paikkakunta tiedotetaan lauantaina noin kello 9, kertoo Veikkaus tiedotteella.

Toinen puolestaan pelattiin Norjassa.

Perjantaina pelattu Eurojackpot-kierros on lajinsa viimeinen nykyisillä säännöillä, Veikkaus kertoo tiedotteessaan. Peliä uudistetaan 10-vuotisjuhlavuoden kunniaksi: toinen arvonta tulee tiistai-iltaan, päävoiton yläraja nousee 120 miljoonaan euroon ja kaikkien voittojen suuruus kasvaa. Nykysäännöillä voittojen suurin arvo on 90 miljoonaa euroa.

Myös voittojen todennäköisyyksiin tulee muutoksia. Jatkossa Eurojackpotissa arvotaan viisi päänumeroa 50:stä ja kaksi tähtinumeroa 12:sta. Aiemmin tähtinumerojen määrä oli kymmenen. Kun numeroiden määrä kasvaa, voittamisen todennäköisyys pienenee.

Perjantai-Jokerin oikeat numerot ovat 0, 4, 7, 5, 6, 8 ja 0. Perjantai-Jokerissa kukaan osallistunut ei saanut seitsemää tai kuutta oikein.

Lomatonnissa oikea kaupunki on New York ja numero 37. Tuhannen euron päävoittoja voitettiin 14 kappaletta.

Päivitys 18.3.2022 kello 22.43: Päivitetty tieto toisen päävoiton pelaamisesta Suomessa ja täydennetty sääntömuutoksia koskevaa kohtaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut