Näin kirjaudut Aamulehden maksuttomaan sovellukseen ja verkkosivuille - Uutiset - Aamulehti

Ota kaikki irti Aamulehden digipalveluista

Lataa Aamulehden maksuton uutissovellus. Kirjaudu sisään ja nauti Aamulehden kaikista digisisällöistä.

Aamulehden sovelluksen ja verkkosivujen avulla tiedät, mitä Pirkanmaalla ja maailmalla tapahtuu.

3.12.2021 9:40

Aamulehti

Aamulehti palvelee lukijoita Aamulehti.fi:ssä ja uutissovelluksessa vuorokauden ja vuoden ympäri.

Uutissovellus on maksuton eikä edellytä Aamulehden tilausta. Sovelluksen uutisilmoitusten avulla tiedät, mitä Pirkanmaalla ja maailmalla tapahtuu juuri nyt.

Jos sinulla ei ole vielä sovellusta, voit ladata sen Play-kaupasta (Android-laitteet) tai AppStoresta (Iphonet ja Ipadit) hakusanalla ”Aamulehti”.

Jos olet Aamulehden tilaaja, sinulle kuuluvat kaikki digitaaliset sisältömme. Saat ne käyttöösi, kun kirjaudut verkkosivuille ja sovellukseen. Tähtijuttuja ja näköislehteä pääsevät lukemaan vain kirjautuneet tilaajat.

Kirjautua kannattaa myös keskustelun takia. Digiartikkeleita voi kommentoida vain kirjautuneena.

Näin kirjaudut

Aamulehteen kirjaudutaan Sanoma-tilillä. Sanoma-tilillä voit kirjautua sisään kaikkiin Sanoman verkkopalveluihin sekä muokata niiden tilauksia ja vaihtaa vaikkapa osoitetietosi.

Tilin käyttäjätunnus on sähköpostiosoite, joka on liitetty Aamulehden tilaukseen. Jos olet kirjautunut, mutta et silti pysty lukemaan tilaajille tarkoitettuja sisältöjä, tarkasta, että olet kirjautunut oikealla sähköpostiosoitteella. Olet saanut kyseiseen sähköpostiosoitteeseen postia Aamulehden asiakaspalvelulta.

Aloita kirjautuminen painamalla Aamulehti.fi-sivuston oikeassa yläreunassa olevaa Kirjaudu-kuvaketta. Voit myös mennä suoraan osoitteeseen aamulehti.fi/kirjaudu. Sovelluksessa kirjautuminen löytyy, kun painat oikean alareunan Lisää-kuvaketta. Seuraa kirjautumisikkunassa näkyviä ohjeita.

Jos tarvitset apua kirjautumisessa tai muissa Sanoma-tiliin liittyvissä asioissa, Aamulehden asiakaspalvelu auttaa sinua numerossa 010 700 4992.

Voit hoitaa Sanoma-tiliisi ja tilaukseesi liittyviä asioita osoitteessa oma.sanoma.fi.

Löydät lisätietoa kirjautumisesta ja Sanoma-tilin käyttöönotosta osoitteesta oma.sanoma.fi/lisatietoa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut