14 miljoonaa euroa tienannut toimitusjohtaja vastusti verotietojensa julkaisua, mutta sanoo nyt, että se oli ”turhaa touhua” – 209 piilottanut tietonsa tänä vuonna Pirkanmaalla - Uutiset - Aamulehti

14 miljoonaa euroa tienannut toimitusjohtaja vastusti verotietojensa julkaisua, mutta sanoo nyt, että se oli ”turhaa touhua” – 209 piilottanut tietonsa tänä vuonna Pirkanmaalla

Hallinto-oikeus päätti keväällä, että suurituloinen voi vastustaa tietojen luovuttamista, mutta tiedotusvälineillä on oltava silti mahdollisuus saada vastustaneiden nimilista.

Edellisvuonna verottaja piilotti 3 875 nimeä medialle toimitetusta listasta. Nyt koko maassa vastustamispyyntöä käytti 2 362.

4.11. 10:48

Aamulehti

Nimensä ja verotietojensa julkaisua veropäivän listauksessa vastustaa tänä vuonna 209 pirkanmaalaista. Vastustajia on noin sata vähemmän kuin edellisvuonna.

Viime vuonna Pirkanmaalta vastustamispyynnön teki muun muassa toimitusjohtaja Seppo Marjamäki, joka ansaitsi vuonna 2019 yli 14 miljoonaa euroa. Tulojen taustalla oli yrityksen myynti. Tällä hetkellä Marjamäki toimii muun muassa sijoitusyhtiö Loco Vita oy:n toimitusjohtajana.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut