Jyväskylän ex-kaupunginvaltuutettu Teemu Torssonen tuomittiin yli vuoden ehdolliseen vankeuteen muun muassa törkeästä pahoinpitelystä - Uutiset - Aamulehti

Jyväskylän ex-kaupunginvaltuutettu Teemu Torssonen tuomittiin yli vuoden ehdolliseen vankeuteen muun muassa törkeästä pahoinpitelystä

Torssonen tuomittiin törkeästä pahoinpitelystä, ampuma-aserikoksesta, lievästä ampuma-aserikoksesta ja laittomasta uhkauksesta.

28.10. 15:56

Keski-Suomen käräjäoikeus on tuominnut Jyväskylän entisen kaupunginvaltuutetun Teemu Torssosen vuoden ja viiden kuukauden mittaiseen ehdolliseen vankeusrangaistukseen. Torssonen tuomittiin törkeästä pahoinpitelystä, ampuma-aserikoksesta, lievästä ampuma-aserikoksesta ja laittomasta uhkauksesta.

Oikeuden mukaan pahoinpitely tehtiin erityisen raa'alla tavalla, sillä se sisälsi kivellä päähän lyömistä. Lyönneistä ainakin osa kohdistui maassa makaavaan uhriin.

Torssonen erotettiin perussuomalaisista ja puolueen valtuustoryhmästä toissa vuoden keväällä. Sen jälkeen hän oli Jyväskyläläisten hyväksi -valtuustoryhmän ainoa edustaja, kunnes putosi Jyväskylän kaupunginvaltuustosta kesän kuntavaaleissa.

Torssonen kiisti pääosin syytteet.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut