Katso tallenne Aamulehden studiokeskustelusta: Mitä Uroksen nimisopimuksen purkaminen tarkoittaa? - Uutiset - Aamulehti

Katso tallenne Aamulehden studiokeskustelusta: Mitä Uroksen nimisopimuksen purkaminen tarkoittaa?

Tampereen uuden areenan nimi vaihtuu. Aamulehden studio pureutui suorassa lähetyksessä nimisopimuksen purkamisen syihin ja seurauksiin. Keskustelu on katsottavissa tallenteelta.

Aamulehden studiossa Uroksen nimisopimuksen purkamista kommentoivat uutispäällikkö Vesa Laitinen ja Aamulehden toimituspäällikkö Riina Nevalainen.

28.10. 10:52 | Päivitetty 28.10. 11:47

Aamulehti

Tampereen Kannen areena tiedotti torstaina aamupäivällä, että nimisopimus Uros oy:n kanssa puretaan. Päätöksen seurauksena joulukuussa avattava areena jatkaa toimintaa aiemmalla nimellään Tampereen Kannen areena.

”Uros oy:n saama julkisuus on liitetty vahvasti ja negatiivisesti myös areenaan. Lisäksi nimikumppanin taloudellisesta asemasta julki tulleet tiedot ovat aiheuttaneet vakavan epäilyn siitä, onko yhtiöllä kykyä vastata nimisopimuksen mukaisista velvoitteistaan jatkossa. Näiden syiden vuoksi areenayhtiö ei näe mahdollisuuksia yhteistyön jatkamiselle, joten tässä tilanteessa päätös on nähdäksemme ainoa oikea”, perusteli areenayhtiön toimitusjohtaja Marko Hurme päätöstä tiedotteessa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut