Pääjohtaja Yli-Viikari käyttänyt kauneudenhoitoon yli 4 000 euroa valtion rahaa – ”Muuttuvat selitykset pahentavat tilannetta”

Kuitit todistavat, miten Valtiontalouden tarkastusviraston pääjohtajaa on ehostettu kolmen vuoden aikana valtion rahoilla. Pääjohtajalla on myös takataskussaan pakastevirka kohuvirastossa.

Valtiontalouden tarkastusviraston pääjohtaja Tytti Yli-Viikari kommentoi epäselvyyksiä vasta sitten, kun eduskunnan tarkastusvaliokunta on saanut oman mietintönsä valmiiksi.

25.3.2021 15:50 | Päivitetty 25.3.2021 22:47

Aamulehti

Eduskunnan tarkastusvaliokunta ryhtyi viime kuussa selvittämään Valtiontalouden tarkastusviraston sisäistä valvontaa ja erityisesti sen matkakuluja ja matkustussääntöä.

Vyyhti lähti liikkeelle, kun oikeusasiavaltuutettu antoi viime vuoden lopulla huomautuksen viraston johdolle. Syynä olivat virkajärjestelyt, joissa oli maksettu palkkaa virastossa töissä olleelle ylitarkastajalle ilman työvelvoitetta. Huomautuksesta uutisoi Iltalehti. Viime elokuussa pääjohtaja Tytti Yli-Viikarin kymppitonnien matkalaskut nousivat esiin Ylen selvityksessä, ja myöhemmin Ilta-Sanomat uutisoi lisää hänen muustakin rahankäytöstään.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut