Aamulehti palvelee jouluna 2020 verkossa joka päivä - Uutiset - Aamulehti

Aamulehti palvelee jouluna verkossa joka päivä – Luvassa uutisia, Tähtijuttuja, live-lähetyksiä ja ajanvietettä

Tuoreiden uutisten lisäksi tarjoamme monipuolisen kattauksen luettavaa ja katsottavaa verkossa myös niinä päivinä, kun painettu Aamulehti ei ilmesty. Jutun lopusta löydät myös kirjautumisohjeet.

Aamulehti palvelee verkossa myös jouluna tuttuun tapaan. Jesse Boström (vasen kuva) jätti päihteet ja on nyt töissä käyvä perheenisä Tampereelta. Heidi Haapanen ostaa melkein kaiken käytettynä ja kertoo vinkkinsä käytettyjen tavaroiden verkkokauppaan. Heikki Koivunen käynnistää neulomonsa koneet vaikka keskellä yötä Kangasalla. Lue nämä ja monet muut tähtijutut Aamulehden verkosta joulunpyhinä.

24.12.2020 7:04

Aamulehti

Aamulehden uutissovellus ja Aamulehti.fi palvelevat joulunakin joka päivä, vaikka painettu lehti ja digitaalinen näköislehti eivät ilmesty perjantaina 25. ja lauantaina 26.12.2020.

Verkossa tarjoamme tuoreiden uutisten lisäksi monipuolisen ja puhuttelevan kattauksen luettavaa, katsottavaa ja ajanvietettä. Kirjaudu sisään, jotta pääset nauttimaan kaikista sisällöistä.

Joulurauha suorana

Joulun tunnelmaan pääset viimeistään jouluaattona. Näytämme suorana joulurauhan julistuksen toistaiseksi salaisesta paikasta Tampereella. Suora lähetys osoitteessa aamulehti.fi/live alkaa jouluaattona kello 11.

Runsaasti Tähtijuttuja

Joulupäivänä kerromme tähtijutussamme Kangasalla sijaitsevasta neulomosta, jonka valmistamaa neulosta tarvitaan liki miljoonaan Kuoma-kenkäpariin joka vuosi. Yrittäjä Heikki Koivunen käynnistää koneet vaikka keskellä yötä, jos hän ei saa unta.

Vuosi sitten Sami ja Meira Tabell myivät kaiken ja muuttivat Tampereelta Tahitille. Joulupäivänä pariskunta kertoo Aamulehden lukijoille, mitä heille kuuluu nyt.

Tamperelaiset Maarit Oikarinen ja Iikka Manninen puolestaan kertovat, kuinka he flippaavat eli ostavat huonokuntoisia asuntoja, remontoivat ne ja myyvät eteenpäin voitolla.

Lue myös tamperelaisesta Jesse Boströmistä, joka pääsi irti vuosien päihde- ja vankilakierteestä. Nyt hän on töissä käyvä perheenisä ja saavuttanut asioita, joista ei osannut vielä hetki sitten edes haaveilla.

Tapanina jatkoa

Perinteitä edustaa muun muassa Matti Pitkon joulupakina, jollainen on tarjolla niin joulupäivänä kuin tapaninakin.

Tapanina kerromme myös Tori.fi-palvelun myydyimmistä tuotteista kunnittain. Lempääläläinen Heidi Haapanen on ostanut ja myynyt käytettyjä tavaroita verkossa noin viiden vuoden ajan.

Vuoden keksijäksi valittu Tero Joronen Tampereen Koivistonkylästä esittelee meille ainutlaatuista omakotitaloaan, joka on täynnä erikoisia keksintöjä, joista osa säästää rahaa ja energiaa.

Lisäksi kerromme, mitä kuuluu Aamulehdessä ennenkin esillä olleille Nokian identtisille kolmostytöille, jotka täyttävät pian kaksi vuotta.

Historiajutussamme kerromme lapsityön historiasta Tampereen Finlaysonilla.

Mukavasti ajanvietettä

Graafikko Hannu Mänttärin laatimista vanhoista kuva-arvoituksista saat mukavasti ajanvietettä jouluksi. Olemme koonneet pähkäiltäväksi peräti 12 suosittua kuva-arvoitusta vuosien varrelta. Uusia kuva-arvoituksia ei valitettavasti tänä vuonna ilmesty.

Urheilutietäjät voivat esittää taitonsa urheilutoimituksen laatimassa urheiluvisassa.

Lisäksi olemme koostaneet joulun lukemistoksi muun muassa parhaita henkilöjuttujamme ja kiinnostavimpia juttujamme parisuhteesta.

Näin kirjaudut

Aamulehden tilaajana pääset lukemaan vain tilaajille tarkoitettuja Tähtijuttuja kirjautumalla sisään verkkosivuille tai sovellukseen.

Kirjaudu sisään samalla sähköpostiosoitteella, jolla olet aiemminkin kirjautunut Aamulehden digipalveluihin. Jos olet kirjautunut sisään väärällä sähköpostiosoitteella, et pysty lukemaan Tähtijuttuja.

1. Mene osoitteeseen Aamulehti.fi ja klikkaa sinisestä yläpalkista ”Kirjaudu”.

2. Sinulle aukeaa tällainen näkymä:

3. Kaikkein suoraviivaisin tapa on klikata keltaisella pohjalla olevaa linkkiä ”Kirjaudu ensimmäisellä kerralla tästä.”

4. Sinulle aukeaa tällainen näkymä:

5. Kirjoita ruudun keskellä olevaan tyhjään kenttään se sähköpostiosoite, joka sinulla on ollut aiemminkin Aamulehden digitilauksen käyttäjätunnuksena. Tiedät sen muun muassa siitä, mihin osoitteeseen on olet saanut sähköpostia asiakaspalvelusta.

6. Lähetämme sinulle sähköpostilla ohjeet uuden salasanan asettamiseksi. Viestin otsikko on ”Tervetuloa Sanoma-tilin käyttäjäksi”. Toimi ohjeiden mukaan. Jos viestiä ei näy saapuneet-kansiossa, se on saattanut mennä roskaposti-kansioon.

7. Klikkaa sähköpostissa näkyvää linkkiä ”Päivitä salasana”.

8. Kirjoita ruutuun valitsemasi salasana ja klikkaa ”Lähetä”.

9. Sinulle tulee ilmoitus ”Salasana on vaihdettu”. Klikkaa sen jälkeen ”Jatka palveluun”.

10. Tämän jälkeen sinun pitäisi päästä lukemaan Aamulehden verkkosivuilla kaikkia Tähtijuttuja ja muun muassa näköislehteä.

11. Samalla tunnuksella voit myös kirjautua Aamulehden sovellukseen. Sovellus opastaa kirjautumisessa.

Entä jos en näe tilaajien sisältöjä?

Jos olet Aamulehden tilaaja ja kirjautunut sisään, mutta et silti pääse lukemaan Tähtijuttuja tai näköislehteä, tarkista, että olet kirjautunut sisään samalla sähköpostilla, jolla olet aiemminkin kirjautunut Aamulehden verkkopalveluihin.

Jos et muista, millä sähköpostiosoitteella olet Aamulehteen kirjautunut, tarkista sähköpostisi. Olet saanut Aamulehdeltä kyseiseen osoitteeseen kirjautumiseen ja Sanoma-tiliin liittyvää sähköpostia. Jos et ole saanut sähköpostia, tarkista, ettei se ole päätynyt roskapostikansioon.

Jos sähköpostiosoite on oikea, kokeile kirjautua ulos. Kirjaudu uudestaan sisään ja klikkaa kirjautumisikkunasta ”Kirjaudu ensimmäisellä kerralla tästä” -linkkiä. Toimi ohjeiden mukaisesti.

Mistä saan apua?

Löydät lisätietoa kirjautumisesta ja Sanoma-tilin käyttöönotosta osoitteesta oma.sanoma.fi/lisatietoa.

Jos tarvitset apua kirjautumisessa tai muissa Sanoma-tiliin liittyvissä asioissa, Aamulehden asiakaspalvelu auttaa sinua numerossa 010 700 4992.

Asiakaspalvelu on auki aatonaattona kello 17 asti. Joulunpyhät ja uudenvuoden päivän asiakaspalvelu on kiinni, mutta palvelee 28.–31. joulukuuta normaalisti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut