Kangasalan Saarikyliin asettunut Juhani Sand, 60, saa voimaa avannosta ja kristillisestä vakaumuksestaan – Johtajaylilääkäri kertoo, mitä koronavuosi opetti häiriötilanteiden johtamisesta

Johtajaylilääkäri Juhani Sand otti maaliskuussa Pirkanmaalla johdon käsiinsä tavoitteenaan, että koronaepidemia ei roihahtaisi pitkin maakuntaa. Maltillisesti esiintyvän Sandin yhtenä tehtävänä on luoda kriisinsietokykyä ja vahvistaa pirkanmaalaisten luottamusta siihen, että asiat ovat hoidossa. Aamulehti tapasi Sandin tämän kodissa Kangasalla joulun alla.

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin ja Tampereen yliopistollisen sairaalan Taysin johtajaylilääkäri Juhani Sand rentoutuu esimerkiksi saunoen kotimaisemissaan Kangasalla. Sand on tullut vuoden juoksussa pirkanmaalaiselle tutuksi keskeisenä koronaepidemiatilanteesta kertovana henkilönä.

24.12.2020 7:02

Aamulehti, Kangasala

Saarikylissä Kangasalla asuva lääketieteen tohtori, dosentti Juhani Sand täytti 60 vuotta helmikuun alussa ja juhli merkkipäiväänsä ystävineen. Kukaan ei aavistanut, että Suomeen saapuisi pian vieraaksi korona, jonka vuoksi Sand kulkisi erityisellä tavalla pirkanmaalaisten rinnalla koko vuoden.

Korona ei ollut hänelle aivan uusi asia.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut