Poliisi etsii Tampereella kadonnutta miestä - Uutiset - Aamulehti

Uutta tietoa Tampereella kadonneesta: Poliisi ja Vapepa suorittivat etsintöjä Tammerkoskessa

Kadonnut lähetti tekstiviestejä 7. marraskuuta aamuyöllä. Sen jälkeen hänestä ei ole havaintoja. Kadonnutta etsittiin lauantaina 21. marraskuuta laajasti Vapepan ja poliisin toimesta. Etsintöjä tehtiin esimerkiksi Tampereen Tammerkoskessa.

Poliisi etsii Tampereella kadonnutta henkilöä.­

15.11.2020 12:57 | Päivitetty 21.11.2020 15:32

Aamulehti

Tampereella kadonneen 31-vuotiaan miehen käyttämä auto on löytynyt Nalkalasta, kertoo Sisä-Suomen poliisi perjantaina 20. marraskuuta. Kadonnut henkilö on noin 180 cm pitkä ja normaalivartaloinen. Katoamispäivän vaatetuksesta ei ole tietoa.

Kadonnut ei saapunut työpaikalleen maanantaina 9. marraskuuta. Poliisin mukaan mies on ollut kateissa 7.11.2020 aamuyöstä lähtien. Tiedot kadonneen liikkeistä ovat toistaiseksi melko vähäisiä.

Rikosylikomisario Jari Kinnunen kertoo, että 7. marraskuuta mies on vielä lähettänyt viestejä, ja sen jälkeen hänestä ei ole havaintoja.

Aiemmin poliisi on kertonut, että kadonneesta tehtiin viikonloppuna havaintoja Länsi-Tampereella muun muassa kaupassa. Kinnunen sanoo, että kadonneesta on saatu vihjeitä, mutta ne keskittyvät varhaisempaan ajankohtaan kuin katoamisiltaan.

Kinnunen sanoo, että miehen käytössä oli työnantajan auto. Työnantaja myös löysi auton Nalkalankatu 12 G -rapun läheisyydestä.

Kinnunen sanoo, että tiedossa ei ole, onko kadonnut käyttänyt autoa katoamisaikaan, eikä löytyneen auton perusteella voida tehdä minkäänlaisia päätelmiä katoamisesta.

Poliisi tutkii tapausta kadonneen henkilön etsintöinä, mutta rikoksen mahdollisuutta ei ole suljettu pois.

Vapaaehtoinen pelastuspalvelu (Vapepa) ja poliisi ovat tehneet lauantaina kadonneen etsintää aamupäivästä alkaen. Kinnunen kertoi perjantaina, että etsintäalue suuntautui Nalkalasta Rosendahlin ja Nokian suuntaan.

Sisä-Suomen poliisin rikoskomisario Juha Myllymäki kertoi Aamulehdelle kolmen jälkeen lauantaina iltapäivällä, että Vapepa ja poliisi ovat suorittaneet kadonneen henkilön etsintöjä päivän aikana myös Tammerkoskessa.

Sisä-Suomen poliisi pyytää ilmoittamaan vihjeistä ja havainnoista vihjesähköpostiin, jonka osoite on: Rikosvihjeet.Pirkanmaa.Sisa-Suomi@poliisi.fi.

Päivitys 20.11. kello 18.52: Päivitetty juttu kauttaaltaan tuorein tiedoin.

Päivitys 21.11. kello 15.31: Päivitetty juttu tiedolla, että kadonnutta on etsitty lauantaina myös Tammerkoskesta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?