Uutismedian liitto palkitsi Sydän-Satakunnan ja Koillissanomat - Uutiset - Aamulehti

Uutismedian liitto palkitsi Sydän-Satakunnan ja Koillissanomat Vuoden paikallismedioina

Seinäjoella jaettava Epari on vuoden kaupunkilehti. Sydän-Satakunta voitti kerran viikossa ilmestyvien paikallislehtien sarjan.

12.11.2020 17:21

Helsinki

Sydän-Satakunta ja Koillissanomat on palkittu Vuoden paikallismedioina, tiedottaa Uutismedian liitto. Sydän-Satakunta ylsi voittoon kerran viikossa ilmestyvien paikallislehtien joukosta ja Koillissanomat vähintään kaksi kertaa viikossa ilmestyvien joukosta.

Sydän-Satakunta julkaisee muistelujuttuja sekä myös uutisia. Lehteä julkaistaan myös verkossa. Koillissanomat tarjoaa juttuja paikallisille sekä alueella matkaileville ihmisille. Myös Koillissanomat ilmestyy verkossa.

Kerran viikossa ilmestyvien paikallislehtien toiselle sijalle sijoittui Rantalakeus ja kolmanneksi Jurvan Sanomat. Vähintään kaksi kertaa ilmestyvien lehtien sarjassa toiseksi sijoittui Raahen seutu ja kolmanneksi Västra Nyland.

Uutismedian liitto palkitsi myös kaupunkilehtien parhaimmiston. Ykkössijan nappasi Seinäjoella ilmestyvä Epari. Toiseksi sijoittui Itä-Uudellamaalla jaettava Itäväylä ja kolmanneksi Uusi Lahti.

Uutismedian liiton järjestämään paikallismediakilpailuun voivat osallistua liiton jäsenlehdet. Kilpailuun osallistui tänä vuonna 71 lehteä. Kaupunkilehtikilpailuun osallistui 28 lehteä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut