Jos Elisa Hakanen haluaa työskennellä rauhassa, hän tulee toimistolle illalla tai juhannuksena – yksi kysymys sai Pyrinnön johtajan hiljaiseksi: ”Lokaa tulee niskaan myös henkilökohtaisesti”

Töissä: Tampereen Pyrinnön urheilutoimenjohtaja Elisa Hakanen kasvoi urheiluseurassa ja haluaa tarjota saman kokemuksen tämän päivän lapsille. Hän ei laske työtunteja ja on viettänyt toimistolla Klingendahlissa yhden juhannuksenkin. Hakanen haluaa olla aina tavoitettavissa, mutta kahdesta asiasta hän ei tingi. Aamulehden Töissä-juttusarjassa kerromme, miten tunnetut ihmiset tekevät työtään. Tämä on sarjan kolmas osa.

Pyrinnön urheilutoimenjohtaja Elisa Hakanen toivoo, että Suomen ja Ruotsin perinteikäs yleisurheilumaaottelu pystytään järjestämään syyskuussa Tampereella.

8.3.2020 12:16

Aamulehti

Koripallo pomppii Pyynikin palloiluhallin nihkeällä parketilla kohti kentän laidalla seisovaa Elisa Hakasta. Hän poimii pallon ja heittää sen tottuneesti takaisin lapsille. Puhe jatkuu koko ajan taukoamatta.

Elisa Hakanen toimii Tampereen Pyrinnön urheilutoimenjohtajana. Nyt Hakanen on innoissaan seuransa hiihtolomaleiristä. Se on toteutettu uudella tavalla, ja Hakanen on hallissa tutustumassa siihen. Lähes jokaisessa koripalloharjoituksessa on mukana pelaajia, lasten esikuvia.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut